Hoe Word Je Een Computerbeheerder?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Een Computerbeheerder?
Hoe Word Je Een Computerbeheerder?

Video: Hoe Word Je Een Computerbeheerder?

Video: Hoe Word Je Een Computerbeheerder?
Video: How to Write Curve Text in MS Word 2024, Mei
Anonim

De systeembeheerder heeft bijna onbeperkte rechten en kan verschillende systeemhandelingen uitvoeren. Er is een speciaal algoritme waarmee een eenvoudige gebruiker computerbeheerder kan worden.

Een gewone gebruiker kan ook computerbeheerder worden
Een gewone gebruiker kan ook computerbeheerder worden

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer de regel "Beheer" in het menu dat verschijnt. Ga in het geopende venster naar het item "Lokale groepen en gebruikers". Klik op de pijl naast de linkermuisknop om de regels "Groepen" en "Gebruikers" weer te geven. Ga naar de optie "Gebruikers" en klik met de rechtermuisknop op uw profiel.

Stap 2

Klik op het tabblad Eigenschappen in het menu dat verschijnt en selecteer de optie Groepslidmaatschap. Selecteer in de groep Administrators de opdracht Toevoegen en klik op OK. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen later door te voeren. Uw profiel heeft nu beheerdersrechten.

Stap 3

Gebruik een alternatieve methode om beheerdersrechten te verkrijgen, waarmee u rechten kunt verlenen aan een bestaand profiel of een nieuw profiel kunt maken. Navigeer vanuit het startmenu naar het configuratiescherm van uw computer. Ga naar het gedeelte Accounts en gebruikers en open het gedeelte Accounts toevoegen/verwijderen.

Stap 4

Selecteer uw account, indien beschikbaar op uw computer, en activeer het item "Accounttype wijzigen". Selecteer in het venster dat verschijnt "Beheerder" als het accounttype. Sla uw wijzigingen op en ze worden onmiddellijk van kracht, waardoor uw profielorganisator rechten krijgt.

Stap 5

Probeer op een andere manier computerbeheerder te worden. Deze methode is geschikt als u nog geen account op uw computer heeft. Gebruik de optie om accounts en gebruikers toe te voegen en te verwijderen en activeer het item "Een account maken". Geef in het venster dat verschijnt de gewenste accountnaam op en geef deze onmiddellijk beheerdersrechten. Houd er rekening mee dat deze actie alleen mogelijk is als de bestaande beheerder alle gebruikers eerder de mogelijkheid heeft gegeven om hun rechten te wijzigen.

Aanbevolen: