Wanneer De ThinkPad Tablet 2 Uitkomt

Wanneer De ThinkPad Tablet 2 Uitkomt
Wanneer De ThinkPad Tablet 2 Uitkomt

Video: Wanneer De ThinkPad Tablet 2 Uitkomt

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Обзор Lenovo ThinkPad Tablet 2 2023, Februari
Anonim

Begin augustus 2012 presenteerde het Chinese bedrijf Lenovo, een van de drie grootste fabrikanten van personal computers, officieel een nieuwe tablet - ThinkPad Tablet 2. met een zekere mate van vertrouwen om de datum te noemen.

Wanneer de ThinkPad Tablet 2 uitkomt
Wanneer de ThinkPad Tablet 2 uitkomt

Bij de presentatie benadrukten vertegenwoordigers van het bedrijf dat het apparaat is ontworpen om de volledige versie van het nieuwste besturingssysteem Windows 8 te draaien. En aangezien de officiële release van de G8 medio herfst dit jaar door Microsoft is gepland, is de start van de de release van de tabletcomputer van Lenovo zou rond diezelfde tijd moeten worden verwacht. Als de fabrikant van het besturingssysteem volgens schema verloopt, zou de verkoop van de ThinkPad Tablet 2 al op 26 oktober kunnen beginnen, de datum die is vastgesteld voor de officiële release van Windows 8.

Het koppelen van de start van de verkoop van de tablet aan de planning van Microsoft's werkzaamheden aan het nieuwe OS komt vooral doordat het toestel gebruik maakt van de Intel Clover Trail Atom processor. Deze dual-core computer is speciaal ontworpen voor tablet computers, rekening houdend met de nieuwe mogelijkheden van Windows 8. Focus op een Microsoft product betekent echter niet dat ThinkPad Tablet 2 bijvoorbeeld Linux niet kan draaien.

De tablet met een gewicht van 650 gram zal worden uitgerust met een 10" IPS-display, dat zal zorgen voor een schermresolutie van maar liefst 1366 bij 768 pixels. De ingebouwde 2 GB RAM in het nieuwe toestel wordt aangevuld met 64 GB flashgeheugen. Van de extra apparaten heeft de ThinkPad Tablet 2 twee camera's met een resolutie van 8 en 2 megapixels, vingerafdrukscanner, draadloze Wi-Fi-module, evenals GPS-, NFC- en LTE-modules. Deze mobiele computer heeft een paar ingebouwde luidsprekers en een stereomicrofoon, en er zijn zeer weinig aansluitingen voor het aansluiten van externe apparaten - een micrSD-kaartsleuf, miniHDMI-aansluiting voor een externe monitor of tv, microfoonaansluiting en USB 2.0-poort meegeleverd met uw computer van Lenovo, accessoires bevatten een USB-dockingstation, toetsenborddock en stylus.

Populair per onderwerp