Het Welkomstscherm Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Welkomstscherm Wijzigen
Het Welkomstscherm Wijzigen

Video: Het Welkomstscherm Wijzigen

Video: Het Welkomstscherm Wijzigen
Video: Welcome screen, login screen change display language Windows 10 2024, Mei
Anonim

In de strijd tegen eentonigheid heeft een persoon nooit gedacht om zich over te geven en staat hij nog steeds vol vertrouwen in de frontlinie. Als bevestiging hiervan is er grenzeloos polymorfisme in kleding, een verscheidenheid aan muziekstijlen of zelfs graffiti op de muren van grijze hoogbouw. Computerwetenschappers hebben ook veel manieren om hun verblijf bij de monitor te diversifiëren, bijvoorbeeld door het welkomstscherm te veranderen in een mooier scherm. In dit artikel laten we u zien hoe u dit doet met behulp van de Register-editor aan de hand van het voorbeeld van Windows Seven OS.

Het welkomstscherm wijzigen
Het welkomstscherm wijzigen

instructies:

Stap 1

Zoek een plaatje met de extensie *.

Stap 2

Klik op Start, zoek naar 'regedit' en druk op Enter. Hiermee wordt de register-editor geopend. Open de HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE> Microsoft> Windows> CurrentVersion> Authentication> LogonUI> Achtergrondmap erin. Dit gedeelte bevat de parameters die het welkomstscherm bepalen.

Stap 3

De inhoud van de map Achtergrond wordt weergegeven aan de rechterkant van de editor. Mogelijk is er al een OEMBackground-bestand, maar als dat niet het geval is, moet u er een maken. Klik met de rechtermuisknop aan de rechterkant van de muis, selecteer Nieuw en vervolgens DWORD (32-bits)-waarde. Geef de nieuw aangemaakte parameter OEMBackground een naam, open deze en geef de waarde "1".

Stap 4

Hernoem de eerder gevonden afbeelding naar backgroundDefault.jpg. Plaats het in de map C: WindowsSystem32oobeinfoackgrounds. Als de info- en achtergrondmappen ontbreken, moeten deze worden aangemaakt.

Aanbevolen: