Een IPhone Autoriseren

Inhoudsopgave:

Een IPhone Autoriseren
Een IPhone Autoriseren

Video: Een IPhone Autoriseren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe een iPhone te formatteren 2023, Februari
Anonim

Autorisatie van de computer voor verder werk met iTunes is noodzakelijk, aangezien dit programma een van de belangrijkste is voor het beheren van bestanden en instellingen van dit mobiele apparaat. Eén exemplaar van het programma ondersteunt maximaal 5 Apple-apparaten.

Een iPhone autoriseren
Een iPhone autoriseren

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Download software voor Apple-apparaten. U kunt dit doen op de officiële website van de ontwikkelaar, nadat u vooraf het type besturingssysteem hebt geselecteerd dat u gebruikt. Start iTunes op uw computer en breng een internetverbinding tot stand als u dat nog niet hebt gedaan. Ga naar het item "Store" in het hoofdmenu van iTunes.

Stap 2

Zoek het item "Deze computer autoriseren" in het vervolgkeuzemenu dat wordt geopend. U moet een invoerformulier hebben waar u uw gegevens moet invoeren die zijn opgegeven bij het maken van een account in het systeem. Vergeet ook niet dat u in het Apple ID-veld uw e-mailadres moet opgeven dat u eerder hebt ingevoerd.

Stap 3

Klik op de knop "Autoriseren". Daarna kun je tot 5 Apple devices aansluiten op de computer in de modus van deze gebruiker van het besturingssysteem.

Stap 4

Als u iTunes op uw computer moet autoriseren om meer apparaten aan te sluiten, maakt u gewoon een nieuwe gebruiker aan en installeert u een kopie van het programma voor hem als de eerder geïnstalleerde software in de modus voor één gebruiker stond.

Stap 5

Herhaal in dit geval de handeling door andere gegevens in te voeren voor autorisatie. Voordat u een kopie van het programma invoert dat voor een andere gebruiker van het besturingssysteem is geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat de autorisatie van de iTunes-toepassing ingetrokken is, vooral als er een bankkaart aan uw account was gekoppeld.

Stap 6

Noteer uw aanmeldingsgegevens afzonderlijk, vooral als u een pc-gebruiker bent en uw besturingssysteem regelmatig opnieuw installeert. Verwar de gegevens voor het inloggen op het programma niet en gebruik verschillende mailboxen.

Populair per onderwerp