Hoe Een Foto Op Android Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Op Android Te Installeren
Hoe Een Foto Op Android Te Installeren

Video: Hoe Een Foto Op Android Te Installeren

Video: Hoe Een Foto Op Android Te Installeren
Video: Fotoalbum maken Android: Hoe maak je een fotoalbum? | Samsung u0026 You 2024, April
Anonim

Moderne communicators op basis van het mobiele Android-platform hebben grote schermen met een hoge kleurweergave, waardoor de afbeeldingen er erg mooi uitzien. U kunt nieuwe foto's uploaden naar uw apparaat via mobiel internet of vanaf uw pc.

Hoe een foto op Android te installeren
Hoe een foto op Android te installeren

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw apparaat is geconfigureerd om verbinding te maken met mobiel internet en start vervolgens de Play Market-app. Kies een van de vele apps voor het verzamelen van afbeeldingen en download deze naar je telefoon. Er zijn zowel betaalde als gratis collecties. U kunt ook de webbrowser van uw mobiele telefoon openen en naar afbeeldingen zoeken via het Goggle-paneel of een andere zoekmachine. Klik met je vinger op de afbeelding die je leuk vindt en wacht 1-2 seconden. Selecteer in het menu dat verschijnt de functie "Opslaan in afbeeldingen".

Stap 2

Sluit uw communicator aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die gewoonlijk bij het apparaat wordt geleverd. Als er een geheugenkaart in de telefoon is geplaatst, wordt het apparaat automatisch op de computer herkend als een verwisselbaar opslagmedium. Download de afbeeldingen die je nodig hebt via internet naar je computer, plaats ze voor het gemak in één map en zet ze over naar de geheugenkaart van je telefoon. Wacht tot het einde van de procedure voor gegevensoverdracht en koppel de kabel los van de computer en de telefoon.

Stap 3

Gebruik de camera van je apparaat. Specificeer in de instellingen de parameters van de naam van de gemaakte foto's, de locatie van hun opslag, stel de juiste effecten in voor het fotograferen. Foto's maken. Ze worden meestal opgeslagen op een geheugenkaart en kunnen worden bekeken via de toepassing Galerij.

Stap 4

Ga naar de "Galerij", waar u alle afbeeldingen ziet die beschikbaar zijn op de telefoon, die in mappen worden gesorteerd, afhankelijk van de datum en methode van downloaden. Klik op een van de afbeeldingen. Met behulp van de functietoetsen van het apparaat kunt u foto's instellen als desktop- en standby-screensavers, ze delen met vrienden of ze via een internetverbinding op uw social media-profiel plaatsen.

Aanbevolen: