Een Account Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Een Account Uitschakelen?
Een Account Uitschakelen?

Video: Een Account Uitschakelen?

Video: Een Account Uitschakelen?
Video: How To Delete PS4 Accounts 2024, Mei
Anonim

Soms doen zich situaties voor waarin een gebruikersaccount niet langer nodig is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als gevolg van het ontslag van een medewerker van het bedrijf, die bij zijn werk aan de computer een persoonlijk account gebruikte. Of, bijvoorbeeld, de "Gast"-account was ingeschakeld in Windows, die computergebruikers nooit gebruikten en die hun ogen alleen maar "irriteerden" elke keer dat ze Windows startten. De oplossing voor dergelijke problemen ligt in het uitschakelen van gebruikersaccounts.

Een account uitschakelen?
Een account uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Om een account uit te schakelen, moet u er eerst voor zorgen dat de login precies is gemaakt onder de gebruiker met beheerdersrechten. U moet er ook rekening mee houden dat als het "Beheerder"-account wordt verwijderd, u er ook voor moet zorgen dat er ten minste nog één gebruiker in het systeem is met beheerdersrechten.

Stap 2

Klik op Begin. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer het menu-item "Beheer".

Stap 3

Zoek in het linkerdeel van het geopende venster het knooppunt "Lokale gebruikers en groepen". Selecteer het item "Gebruikers". Het paneel aan de rechterkant van het venster zou de volledige lijst met gebruikers moeten weergeven die ooit op deze machine zijn gemaakt.

Tip: Je kunt hier ook een nieuw account toevoegen of een onnodig account verwijderen.

Stap 4

Dubbelklik op het account dat u wilt uitschakelen of klik met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen in het zwevende menu.

Stap 5

In de laatste fase, in het venster "Eigenschappen" dat verschijnt, op het tabblad "Algemeen", moet u het selectievakje "Account uitschakelen" selecteren. Klik vervolgens op "OK". Sluit vervolgens alle vensters. Start je computer opnieuw op. De volgende keer dat u inlogt, worden de door u aangebrachte wijzigingen toegepast.

Aanbevolen: