Hoe Leer Je Gratis Snel Typen

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Gratis Snel Typen
Hoe Leer Je Gratis Snel Typen

Video: Hoe Leer Je Gratis Snel Typen

Video: Hoe Leer Je Gratis Snel Typen
Video: HOW TO: SNEL LEREN TYPEN | Hoe plaats je je handen? 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld is snelkiezen niet alleen een professionele noodzaak. Zonder typevaardigheid kun je nu geen zoekopdracht invoeren, noch een bericht op een sociaal netwerk schrijven, noch een blogpost. Met veel programma's kun je deze methode onder de knie krijgen.

Hoe leer je gratis snel typen
Hoe leer je gratis snel typen

instructies:

Stap 1

Download en installeer het Stamina-programma via de link onderaan het artikel. Beheers, afhankelijk van uw gemak, een van de twee opties voor de locatie van de vingers en typen en de toetsenbordindeling (Engels of Russisch). Doorloop de trainingsles na les zonder te haasten. Geleidelijk aan zal de typesnelheid toenemen en zal de noodzaak om naar het toetsenbord te kijken verdwijnen.

Stap 2

Een ander programma om snel typen te leren is "Solo op het toetsenbord". De auteur begon te werken in de tijd dat typisten in plaats van een computer aan typemachines werkten, dus de ervaring van de ontwikkelaars kan meer worden vertrouwd. Download het programma via de tweede link, installeer. Doorloop haar les na les en begin opnieuw als je een fout maakt. Neem de tijd, pauzeer en druk vooral met je rechtervingers op de toetsen om het motorgeheugen te ontwikkelen.

Aanbevolen: