Windows 7-versies

Inhoudsopgave:

Windows 7-versies
Windows 7-versies

Video: Windows 7-versies

Video: Windows 7-versies
Video: Чем Windows 7 Лучше в 2021? 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Win7, ontwikkeld en uitgebracht door Microsoft, is gemaakt in zes edities. Met andere woorden, er zijn zes versies van Windows 7. Welke moet u kiezen?

Windows 7-versies
Windows 7-versies

Welke versies van Windows 7 zijn er:

  • Voorletter
  • Home Basic
  • Thuis Uitgebreid
  • Professioneel
  • Zakelijk
  • Maximaal

Welke versies van Windows 7 zijn er:

Deze versie is niet verkrijgbaar in winkels omdat deze is gemaakt voor pc-makers. En de fabrikanten installeren het zelf op de goedkoopste en goedkoopste computers. Deze versie is zeer beperkt in functionaliteit, omdat deze geen Aero heeft en alleen 32-bits kan zijn.

Ook deze versie heeft beperkte functionaliteit, maar is wel voorzien van het Aero-effect. Deze versie is te koop. Maar deze versie kan geen dvd-schijven afspelen.

Het wordt gedeeld tussen gebruikers. Home Advanced ondersteunt multimedia, is uitgerust met Aero. Het kan op tablets worden geïnstalleerd, wat betekent dat het aanraakbediening ondersteunt.

Het is vergelijkbaar met Home Advanced, maar heeft nog meer functies. Dit is bijvoorbeeld afstandsbediening, een versleuteld bestandssysteem en nog veel meer. Ontworpen voor gebruik door kleine bedrijven en ondernemingen.

Niet bedoeld voor verkoop, aangezien het wordt verstrekt aan bedrijven en ondernemingen. Het heeft extra mogelijkheden die bedrijven, organisaties en bedrijven enorm kunnen helpen. Een Enterprise OS kan bijvoorbeeld schijven versleutelen, meerdere talen ondersteunen, programma's besturen en nog veel, veel meer.

De maximale Windows 7 is nagenoeg gelijk aan de Enterprise, alleen is deze nu bedoeld voor de verkoop. Het bevat absoluut alle functies.

Aanbevolen: