Hoe Maak Je Een Tracker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tracker?
Hoe Maak Je Een Tracker?

Video: Hoe Maak Je Een Tracker?

Video: Hoe Maak Je Een Tracker?
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om een internetgebruiker te vinden die nog nooit het Torrent-netwerk heeft gebruikt. Maar wat als je niet langer een eenvoudige gebruiker wilt zijn en je niet alleen wilt beperken tot het downloaden van bestanden, maar je eigen torrent-tracker wilt maken, vergelijkbaar met vele anderen? In dit artikel leert u hoe u uw eigen torrent-tracker kunt maken zonder de extra kosten en moeite.

Hoe maak je een tracker?
Hoe maak je een tracker?

Noodzakelijk

domein, hosting, FileZilla, torrent-engine

instructies:

Stap 1

Vind de juiste hosting die gunstige voorwaarden biedt voor het hosten van gratis sites met MySQL- en PHP-ondersteuning. Registreer een nieuwe site, voer de naam in. Als een domein niet cadeau wordt gegeven en u niet tevreden bent met een domein op het derde niveau, kunt u bovendien een domein op het tweede niveau kopen en dit koppelen aan uw nieuwe site.

Na het voltooien van de registratie van de site, bevestigt u deze en onthoudt u de autorisatiegegevens in het systeem voor later sitebeheer.

Stap 2

Naast hosting heb je een torrent-engine nodig. Ga online en download een hulpprogramma genaamd FileZilla. Het zal u vragen om een host, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Kopieer deze gegevens uit de bevestigingsbrief van inschrijving op de hosting.

Zoek en download daarna de engine van de toekomstige tracker en upload deze met FileZilla naar de opgegeven host in de map public_html. Geef de machtiging Volledig beheer op voor alle bestanden in de engine door met de rechtermuisknop op elk bestand te klikken.

Stap 3

Bevestig de download en open uw nieuwe site. Het installatieproces van de tracker begint. De installatie is heel eenvoudig - klik op "Volgende" en voer de benodigde gegevens in voor de databasequery's: MySQL-servernaam, gebruikersnaam, wachtwoord, enzovoort. Nadat u klaar bent met het maken van de database, maakt u uw beheerdersaccount aan.

Nu kunt u de tracker starten voor openbaar gebruik - hij is klaar.

Aanbevolen: