Hoe Installeer Ik Chrome Op IPad

Hoe Installeer Ik Chrome Op IPad
Hoe Installeer Ik Chrome Op IPad

Video: Hoe Installeer Ik Chrome Op IPad

Video: Hoe Installeer Ik Chrome Op IPad
Video: How To Install Chrome Browser on iPad And Make Default Browser (2021) 2024, Mei
Anonim

Halverwege de zomer van 2012 had Google zes maanden getest met het testen van een versie van zijn Chrome-browser voor mobiele apparaten met het besturingssysteem van Apple. Sinds de laatste dagen van juni is de officiële release beschikbaar voor gratis download via de App Store - een standaardtoepassing van het iOS-besturingssysteem geïnstalleerd op iPad mobiele tablets en iPhone-smartphones.

Hoe installeer ik Chrome op iPad
Hoe installeer ik Chrome op iPad

De versie van Google Chrome voor iPad en iPhone heeft een aantal voordelen ten opzichte van Safari, de standaard browser voor Apple devices. De tekstinterface is bijvoorbeeld meer geschikt voor de gedwongen ascese van het ontwerp van programma's voor mobiele apparaten. En de mogelijkheid om tabbladen van verschillende apparaten (bijvoorbeeld tablet, smartphone en laptop) in Safari te synchroniseren, wordt nog gepland. Ondanks het feit dat Chrome voor iOS genoodzaakt is dezelfde engine te gebruiken als Safari, kent het geen limiet op het aantal geopende tabbladen en was het mogelijk om de zoekfunctie te combineren met de adresbalk van de browser om ruimte te besparen. Zoekopdrachten in deze browser kunnen echter ook met uw stem worden ingevoerd. Er zijn nog andere handige dingen die het de moeite waard maken om deze browser op je iPad of iPhone te installeren.

Apple heeft heel snel de nieuwe browser van Google in zijn webwinkel gezet, zodat je hem via de App Store kunt downloaden. Dit is een standaard iOS-applicatie waarmee u programma's kunt downloaden en installeren of bijwerken met minimale gebruikersinspanning. Deze bestanden worden opgeslagen op Apple-servers, dus u kunt er zeker van zijn dat uw iPad, iPod of iPhone precies het programma krijgt dat in de map wordt vermeld. Dit garandeert ook de afwezigheid van virussen of spyware in de geïnstalleerde applicatie. Al deze voordelen zijn van toepassing op een andere soortgelijke toepassing, niet minder gebruikelijk op mobiele apparaten met het besturingssysteem van Apple - iTunes.

De procedure voor het installeren van Google Chrome met behulp van de App Store of iTunes is heel eenvoudig - start eerst een van deze applicaties en log in op de online winkel. Navigeer vervolgens met behulp van een zoekmachine of directorystructuur naar de downloadlink van de browser en klik erop. Het besturingssysteem doet de rest zelf, u hoeft alleen maar te wachten op de download van het bestand met een gewicht van 12, 8 MB en, indien nodig, de instructies op het scherm te volgen.

Aanbevolen: