Hoe Het Thema In Firefox Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Thema In Firefox Te Veranderen
Hoe Het Thema In Firefox Te Veranderen

Video: Hoe Het Thema In Firefox Te Veranderen

Video: Hoe Het Thema In Firefox Te Veranderen
Video: How to set Socks5 proxy at firefox browser 2024, April
Anonim

Om variatie aan het werk met internetbrowsers toe te voegen, wordt aanbevolen om verschillende ontwerpstijlen te gebruiken die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd vanaf internet. Er is een leuke toevoeging voor de Firefox-browser als hulpmiddel voor het wijzigen van skins die in het programma zijn ingebouwd.

Hoe het thema in Firefox te veranderen
Hoe het thema in Firefox te veranderen

Noodzakelijk

Mozilla Firefox-software

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er twee veelvoorkomende manieren om het thema voor Firefox-browsers te wijzigen: gebruik het ingebouwde hulpprogramma of download nieuwe stijlen van internet. De eerste methode is veelzijdiger, omdat: vereist geen zoektocht naar de pagina's van de site waarop de gezochte elementen zich bevinden.

Stap 2

Start uw browser door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad of Snel starten. Klik in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Extra", selecteer "Add-ons" in de lijst met opdrachten.

Stap 3

Klik op de downloadpagina op de knop Add-ons ophalen aan de linkerkant van het venster. Met een beschikbare internetverbinding zal het venster na een paar seconden verschillende categorieën toepassingen voor de browser weergeven. Let op de rechterkolom, deze bevat elementen, waaronder "Aanbevolen achtergrond". Meestal komt dit element na "Bedankt voor het gebruik …" en "Wordt populairder".

Stap 4

Klik op de link Alles weergeven. Hieronder ziet u de categorieën van thema's, selecteer er een of raadpleeg het menu "Achtergronden" aan de linkerkant van het geopende venster. Nadat u de volledige lijst met achtergronden heeft uitgebreid, moet u op een afbeelding klikken.

Stap 5

Op de geladen pagina kunt u de nieuwe skin in meer detail bekijken en desgewenst toevoegen aan de browser door op de knop "Toevoegen aan Firefox" te klikken. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat wanneer je met de muis over deze knop gaat, de geselecteerde stijl automatisch wordt weergegeven in de browserpanelen. Om de vorige ontwerpstijl te herstellen, klikt u op de knop "Annuleren" in de bovenste regel van het geopende venster.

Stap 6

Als je meerdere achtergronden op deze manier hebt ingesteld en je wilt de beste kiezen, klik dan op de knop "Thema's beheren" en klik op de knop "Inschakelen" naast de gewenste stijl. De rest van de thema's worden automatisch uitgeschakeld.

Aanbevolen: