Hoe Audio In Avi . Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Audio In Avi . Te Vervangen
Hoe Audio In Avi . Te Vervangen

Video: Hoe Audio In Avi . Te Vervangen

Video: Hoe Audio In Avi . Te Vervangen
Video: How to sync sound and video in avi movie file 2024, Mei
Anonim

Nadat u video van de camera naar uw computer hebt gedownload, zult u merken dat de soundtrack van de video bestaat uit het geluid van de wind en het gekletter van de lensdop. Als het maken van een clip met precies dit geluid niet jouw taak was, kun je al deze externe ruis vervangen door een geschikter nummer. Om het geluid in een avi-bestand te vervangen, zijn videobewerkingsprogramma's geschikt.

Hoe audio in avi. te vervangen
Hoe audio in avi. te vervangen

Noodzakelijk

  • - Movie Maker-programma;
  • - VirtualDub-programma;
  • - filmpje;
  • - een bestand met geluid.

instructies:

Stap 1

U kunt de audiotrack in het avi-bestand wijzigen in de eenvoudige video-editor van Movie Maker. Gebruik de optie "Video importeren" om de clip waarmee u gaat werken in het programma te importeren. Gebruik de optie Geluid of muziek importeren om een nieuw geluid te laden.

Stap 2

Sleep het avi-bestand naar het plakbord. Onder de videotrack zie je de originele audiotrack. Selecteer het en pas de optie "Uitschakelen" van de groep "Audio" van het menu "Clip" toe. De originele audio is uit de video verwijderd.

Stap 3

Om een andere soundtrack aan de clip toe te voegen, sleept u de geselecteerde track naar de tijdlijn. Pas indien nodig het volume aan. De optie "Volume" van de groep "Audio" helpt u de knop van deze parameter te openen.

Stap 4

Als het geladen geluid te lang is, kunt u het knippen. Om dit te doen, plaatst u de aanwijzer van het huidige frame in de positie van waaruit het extra deel van het geluid begint en past u de optie "Knippen" toe in het menu "Clip". Selecteer het geknipte fragment van de track en verwijder het door op de Delete-toets te drukken.

Stap 5

Sla de bewerkte clip op met de optie Opslaan op computer.

Stap 6

U kunt VirtualDub gebruiken om audio in avi te vervangen. Echter, in tegenstelling tot Movie Maker, waarmee je met mp3-bestanden kunt werken, om geluid te vervangen met VirtualDub, heb je een vooraf voorbereide track in wav-formaat nodig.

Stap 7

Open de clip in een editor. Als u de videocompressie niet wilt wijzigen, schakelt u de optie Direct stream kopiëren in het menu Video in. Selecteer de optie WAV Audio van het menu Audio en selecteer het audiobestand dat u hebt voorbereid om in de verwerkte avi te worden ingevoegd.

Stap 8

Standaard blijft de bijgevoegde audio ongecomprimeerd, wat veel gewicht zal toevoegen aan de opgeslagen video. Om de videogrootte te verkleinen door de audiotrack te comprimeren, schakelt u de optie Volledige verwerkingsmodus in het menu Audio in en opent u de lijst met beschikbare formaten met de optie Compressie. Selecteer een codec en instellingen voor audiocompressie.

Stap 9

Sla de clip op met de optie Opslaan als AVI in het menu Bestand.

Aanbevolen: