Een Afbeelding In Delen Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding In Delen Splitsen
Een Afbeelding In Delen Splitsen

Video: Een Afbeelding In Delen Splitsen

Video: Een Afbeelding In Delen Splitsen
Video: FotoGoed Fotoboek | uitlijnen van afbeeldingen en objecten 2024, April
Anonim

Op dit moment heeft de game-industrie, net als de productie van software, een nieuw niveau bereikt in het creëren van haar projecten. Sommige individuele standaardkopieën kunnen meerdere standaard dvd-schijven in beslag nemen. Met de release van dual-layer-schijven werd het mogelijk om dezelfde producten te repliceren, maar tegen lagere kosten: de meeste van deze games of programma's passen nu op één schijf. Maar het maken van een image van zo'n schijf en het branden op standaardschijven is een groot probleem geworden.

Een afbeelding in delen splitsen
Een afbeelding in delen splitsen

Noodzakelijk

7-zip-software, WinRar

instructies:

Stap 1

Het hangt allemaal af van het medium waarnaar de informatie wordt gekopieerd. Wanneer u een archiver (WinRar of 7-zip) gebruikt, moet u dezelfde actie uitvoeren - maak een archief met uw schijfkopie, die in verschillende delen kan worden verdeeld.

Stap 2

Voor de 7-zip archiver zijn de acties als volgt: installeer het programma en selecteer het schijfkopiebestand, klik met de rechtermuisknop op het bestand, selecteer het contextmenu-item "Toevoegen aan archief". Selecteer het formaat "7z", stel de grootte van de onderdelen in megabytes in (als er meerdere zijn), klik op "OK". Als gevolg hiervan ontvangt u uw schijfkopie opgesplitst in verschillende delen.

Stap 3

Voor de WinRar-archiver ziet deze bewerking er hetzelfde uit, maar in de compressie-instellingen kunt u de waarde "Geen compressie" opgeven. Deze optie is handig voor u als er helemaal geen tijd is om delen van de afbeelding te maken. De archiver zal de afbeelding in delen splitsen zonder compressie - dit zal een bepaalde hoeveelheid tijd besparen. Specificeer het RAR-formaat van het aan te maken archief, vink het vakje "Bestanden testen na inpakken" aan. Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, begint het aanmaken van het archief.

Aanbevolen: