Een Game Van Je Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Game Van Je Computer Verwijderen
Een Game Van Je Computer Verwijderen

Video: Een Game Van Je Computer Verwijderen

Video: Een Game Van Je Computer Verwijderen
Video: Как удалить компьютерную игру в Windows 10 (БЕЗОПАСНЫЙ способ) 2024, Mei
Anonim

Ieder van ons werd ongetwijfeld geconfronteerd met de noodzaak om eerder geïnstalleerde programma's en games te verwijderen. Dit is niet alleen nodig om de schijf van ongebruikte applicaties op te schonen, maar ook voor de juiste werking van het besturingssysteem.

Een game van je computer verwijderen
Een game van je computer verwijderen

instructies:

Stap 1

Het zal niet moeilijk zijn om een spel te verwijderen. Het is voldoende om te weten hoe het wordt genoemd en de procedure voor het verwijderen van een geïnstalleerde applicatie. Allereerst moet u de hoofdregel onthouden - u kunt de gamemap niet zomaar van de harde schijf van uw computer verwijderen. In dit geval blijven servicebestanden in het systeem achter en kunnen ernstige storingen veroorzaken.

Om het spel correct te verwijderen, ga je naar het menu Start en ga je naar het Configuratiescherm.

Stap 2

Ga hier naar het gedeelte "Programma's toevoegen of verwijderen", zoek in de lijst die verschijnt de game die je wilt verwijderen, klik erop en klik op de knop "Verwijderen". De wizard Programma's toevoegen/verwijderen verschijnt en voert alle noodzakelijke acties uit.

Stap 3

Als het systeem een foutmelding geeft en je verzoek om het spel te verwijderen niet wilt verwerken, moet je speciale programma's gebruiken om applicaties te verwijderen. Zoals Add / Remove Plus!, Uninstall Tool, TuneUp-hulpprogramma's, enz.

Aanbevolen: