Hoe Een Game Van Een Tablet Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game Van Een Tablet Te Verwijderen
Hoe Een Game Van Een Tablet Te Verwijderen

Video: Hoe Een Game Van Een Tablet Te Verwijderen

Video: Hoe Een Game Van Een Tablet Te Verwijderen
Video: Amazon Fire 7 Tablet: How to Uninstall/Delete Apps (Remove Applications) 2024, Mei
Anonim

Tablets hebben de mogelijkheid om het besturingssysteem volledig te beheren. Dit betekent dat de gebruiker de bronnen van het apparaat zelfstandig kan beheren. De gebruiker kan naar eigen goeddunken alle games op het apparaat installeren en verwijderen. Tegelijkertijd volstaat het voor hem om de functies te gebruiken die al in de tabletinterface zijn ingebouwd.

Hoe een game van een tablet te verwijderen
Hoe een game van een tablet te verwijderen

Android-games verwijderen

Het verwijderen van games op een Android-tablet gaat op dezelfde manier voor alle andere applicaties. U kunt een onnodige game van uw tablet verwijderen met behulp van de Play Market-app store. Klik hiervoor op het bijbehorende pictogram in het hoofdmenu van het apparaat. Klik in de rechterbovenhoek op de knop om het contextmenu te openen. Selecteer het gedeelte 'Mijn apps'. Zoek in de weergegeven lijst de game die je wilt verwijderen. Selecteer de naam en gebruik vervolgens het item "Verwijderen". Bevestig de bewerking en wacht op het verwijderen.

Het verwijderen van games op Android-tablets is ook mogelijk via het item "Instellingen". Open het menu en selecteer "Applicatiebeheer" ("Applicatie"). Ga naar het tabblad "Alles". Zoek het overbodige spel in de voorgestelde lijst en selecteer "Verwijderen". Bevestig de operatie en wacht tot het einde van de procedure.

iPad

U kunt ook de standaard systeeminterface gebruiken om games op de iPad te verwijderen. Ontgrendel je apparaat en zoek de naam van een onnodige game in de lijst met applicaties op het startscherm. Druk op uw vinger en houd het bijbehorende pictogram ingedrukt totdat de pictogrammen op het scherm beginnen te trillen. Klik daarna in de rechterbovenhoek van het spel op het kruis, dat verantwoordelijk is voor het verwijderen van de applicatie van het apparaat. Bevestig de bewerking met de knop "Verwijderen". Wacht tot het einde van de procedure. De applicatie is verwijderd.

Je kunt de game die je niet nodig hebt verwijderen met iTunes. Sluit hiervoor het apparaat aan op de computer en wacht tot het programmavenster verschijnt. Ga naar het apparaatmenu door op de iPad-naam in de rechterbovenhoek te klikken. Selecteer het tabblad "Toepassingen" en zoek de geïnstalleerde game in de meegeleverde lijst. Klik op de knop "Verwijderen" om de bewerking uit te voeren om het spel van het apparaat te verwijderen. Selecteer na het voltooien van de procedure "Synchroniseren" om alle wijzigingen die in iTunes zijn aangebracht toe te passen.

Windows 8

Windows 8-tablets hebben ook een ingebouwde verwijderingstool. Druk op de middelste Windows-toets om naar de Metro-interface te gaan. Klik op het Games-pictogram om naar de Xbox Live-lijst te gaan. Selecteer de game die je wilt verwijderen en houd je vinger vast totdat het gewenste contextmenu verschijnt. Gebruik onder de aangeboden opties "Verwijderen" en bevestig de bewerking. Je bent nu klaar met het verwijderen van de game van je Windows 8-tablet.

Aanbevolen: