Waar Dll-bestanden Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Waar Dll-bestanden Te Kopiëren
Waar Dll-bestanden Te Kopiëren

Video: Waar Dll-bestanden Te Kopiëren

Video: Waar Dll-bestanden Te Kopiëren
Video: [Fix] dll file is missing +Download link 2024, Mei
Anonim

Bestanden met de extensie DLL zijn gegevensbibliotheken die nodig zijn voor de werking van het besturingssysteem en de bijbehorende programma's. Als ten minste één van deze componenten ontbreekt of zich in de verkeerde map bevindt, kunnen Windows-gebruikers verschillende systeemcrashes en fouten ervaren.

Waar dll-bestanden te kopiëren
Waar dll-bestanden te kopiëren

instructies:

Stap 1

Bij het installeren van het systeem bevinden alle DLL-bestanden die nodig zijn voor de werking ervan zich in de map System32 in de Windows-map. Als er tijdens het werken met systeemtoepassingen fouten optreden die wijzen op de afwezigheid van een bepaald DLL-bestand, moet u de bibliotheken naar deze map kopiëren.

Stap 2

Zoek het ontbrekende bestand. U kunt het downloaden van internet, bijvoorbeeld van de Microsoft-website, of het op de systeeminstallatieschijf zetten. Ook op internet zijn er speciale sites-databases van Dll-bestanden, die via zoekmachines te vinden zijn. Kopieer het gewenste bestand naar de System32-map door het daar met de muis te slepen of door er met de rechtermuisknop op te klikken en de opdracht "Kopiëren" te selecteren. Klik na het kopiëren met de rechtermuisknop op het vrije gedeelte van de map en selecteer "Plakken".

Stap 3

Als een DLL-fout optreedt bij het starten van een toepassing van derden, zoek deze dan op de installatieschijf of op de website van de ontwikkelaar. In dit geval moet u het bestand kopiëren naar de map met het geïnstalleerde programma.

Stap 4

Controleer DLL-bestanden die van internet zijn gedownload met antivirus om mogelijke bedreigingen te identificeren. Sommige bibliotheken worden op het netwerk geplaatst door kwaadaardige virussen en wormen die opzettelijk zijn geïnfecteerd, waarvan de installatie nog grotere problemen kan veroorzaken in de werking van het systeem. Bijzonder gevaarlijk zijn archieven met bestanden. Controleer ze met een antivirusprogramma voordat u ze uitpakt, of pak ze eerst uit het archief uit in een van de gebruikelijke mappen op uw harde schijf en controleer ze elk afzonderlijk.

Stap 5

In sommige gevallen is de vereiste DLL aanwezig in de map, maar treedt er een bijbehorende fout op wanneer de toepassing wordt gestart. In dit geval kunt u een bestand met dezelfde naam dat van een andere bron is gedownload naar de map kopiëren en het bestaande ermee vervangen. Kopieer en plak eerst de vorige versie van het bestand in een andere map om eventuele wijzigingen ongedaan te maken.

Aanbevolen: