Waar Plaats Je De Dll

Inhoudsopgave:

Waar Plaats Je De Dll
Waar Plaats Je De Dll

Video: Waar Plaats Je De Dll

Video: Waar Plaats Je De Dll
Video: Как открыть .dll файлы - Видеоурок 2024, Maart
Anonim

DLL-bestanden vormen een integraal onderdeel van programma's die op een computer worden uitgevoerd, omdat: ze bevatten belangrijke gegevens waartoe hulpprogramma's toegang hebben om gebruikersopdrachten te verwerken. DLL's bevinden zich in de systeemmap en kunnen handmatig worden uitgepakt of gekopieerd uit andere mappen.

Waar plaats je de dll
Waar plaats je de dll

instructies:

Stap 1

Bestanden met de DLL-extensie bevinden zich in een speciale Windows-map, die toegankelijk is door naar het menu "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:" te gaan. Dubbelklik in de weergegeven lijst met mappen op de Windows-map en ga vervolgens naar de System32-map, waar alle bestanden die nodig zijn voor een stabiele werking van het systeem zich bevinden.

Stap 2

Bibliotheekbestanden worden meestal automatisch in de juiste map geplaatst tijdens de installatie van programma's en vereisen geen extra handelingen van de gebruiker. Er treedt een fout op bij de plaatsing en het gebruik van het DLL-bestand als het installatiebestand van het programma is beschadigd.

Stap 3

De ontbrekende DLL-fout kan worden gecorrigeerd door het programma opnieuw te installeren. Om dit te doen, moet u het installatieprogramma van het vereiste hulpprogramma opnieuw downloaden en uitvoeren voor herinstallatie.

Stap 4

Als het programma na het opnieuw installeren nog steeds niet start of als er een fout optreedt tijdens het gebruik van het hulpprogramma zelf, moet u het DLL-bestand handmatig installeren. Ga naar dll.ru of dllbase.com. Voer in het zoekvak voor de bestandsnaam de naam in van de bibliotheek waarnaar Windows verwijst bij het publiceren van een fout. Klik in de zoekresultaten op de knop Downloaden en wacht tot het bestand is gedownload. Voer de beveiligingscode in om te bevestigen.

Stap 5

Kopieer na het downloaden het resulterende bestand naar de map Windows - System32. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het document uit de downloadmap te verplaatsen met behulp van de gebruikelijke kopieerbewerking of de DLL van de ene map naar de andere te verplaatsen door de linkermuisknop te slepen en neer te zetten.

Aanbevolen: