Waar Kaarten Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Waar Kaarten Te Kopiëren
Waar Kaarten Te Kopiëren

Video: Waar Kaarten Te Kopiëren

Video: Waar Kaarten Te Kopiëren
Video: Dit zijn de woorden die u tegen uw bankkaart moet zeggen. Geld zal komen van waar het niet werd 2024, Mei
Anonim

In tegenstelling tot de oudheid, omgeven door een atmosfeer van onzekerheid in tijd en positie in de ruimte, beschikt de mensheid tegenwoordig over betrouwbare informatie over deze belangrijkste levenscategorieën. Er zijn mobiele en online kaartdiensten, er is de mogelijkheid van gratis toegang tot duizenden atlassen en gidsen. In dergelijke omstandigheden doet zich een andere taak voor: "Waar moeten de kaarten worden gekopieerd?"

Waar kaarten te kopiëren
Waar kaarten te kopiëren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - mobiel apparaat;
  • - flashstation / optische schijf.

instructies:

Stap 1

Als u niet regelmatig gebruik gaat maken van cartografiediensten en u voor de onmiddellijke taak staat om een kaart van een interessante plaats te maken en op te slaan, is de eenvoudigste manier om online cartografiesystemen van populaire zoekmachines te gebruiken.

Stap 2

Ga naar Yandex. Maps of Google. Maps (respectievelijk maps.yandex.ru en google.ru/maps). Typ de naam van een straat of beroemde bezienswaardigheid in het zoekvak. Onder de zoekbalk kunt u uw kaart bekijken, de schaal wijzigen en de nodige aantekeningen maken. Zoekresultaten kunnen op de dienst worden afgedrukt.

Stap 3

Maak een kaart als afbeelding. Om dit te doen, drukt u op de Prt Sc-toets ("Printscreen" wordt gelezen), opent u een grafische editor (Paint, "Photoshop"). Maak een nieuw bestand aan en druk op Ctrl + V (of gebruik de menuoptie "Invoegen"). U kunt de resultaten bijsnijden, markeren of bijsnijden, afhankelijk van de editor die u gebruikt. Sla de gemaakte kaart op in jpeg-formaat.

Stap 4

Nu moet je de gevonden kaart opslaan. De kaart kan worden gekopieerd naar een flashstation, optische media of cloudservice.

Stap 5

Als u de kaart naar een flashstation wilt kopiëren, klikt u op de snelkoppeling van het bestand (die u hebt geselecteerd) Ctrl + C (of selecteert u "Kopiëren" in het contextmenu). Open de verwisselbare schijf in het gedeelte "Deze computer", druk op Ctrl + V of "Plakken". Op dezelfde manier kunt u een kopie van de kaart opslaan op cd/dvd.

Stap 6

Gratis gigabytes aan geheugen worden geleverd door de cloudservices Yandex. Disk, Google. Drive en Dropbox. Om de kaart naar de cloud te kopiëren, registreert u zich op de website van een van de systemen (respectievelijk op drive.yandex.ru, google.ru/drive of dropbox.com), installeert u de voorgestelde client. Nu kunt u de opgeslagen kaart naar de cloudservice kopiëren.

Stap 7

Als u de eigenaar bent van een tablet of mobiel apparaat, installeer dan zelf een van de stationaire applicaties (werken zonder internet). De leider van de Russische markt is het DoubleGIS-programma. Het ondersteunt de meeste Russische steden, elke kaart heeft een gedetailleerde beschrijving van alle wegen en gebouwen. Trouwens, in huizen kun je gemakkelijk een gedetailleerde lijst met organisaties vinden.

Stap 8

U kunt de applicatie "DublGIS" volledig gratis downloaden op de website 2gis.ru. Sluit uw apparaat aan op uw computer en voer het installatieprogramma uit. Er zijn toepassingen voor de meeste bestaande platforms en besturingssystemen: Android, Windows Phone, iOS, BlackBerry, Symbian.

Aanbevolen: