Correct Typen Op Het Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Correct Typen Op Het Toetsenbord
Correct Typen Op Het Toetsenbord

Video: Correct Typen Op Het Toetsenbord

Video: Correct Typen Op Het Toetsenbord
Video: How to Solve keyboard typing wrong characters - windows 2024, Mei
Anonim

Een hoge afdruksnelheid is een noodzakelijke kwaliteit voor elke moderne persoon. Het gebruik van het toetsenbord, ooit het domein van professionele typisten en letterzetters, is nu belangrijk bij het typen, het verzenden van privéberichten en het uitwisselen van meningen in discussies op forums en sociale netwerken. Het toepassingsgebied voor snel blindprinten is uitgebreid, maar het principe is hetzelfde gebleven.

Correct typen op het toetsenbord
Correct typen op het toetsenbord

instructies:

Stap 1

Blind typen is nog steeds gebaseerd op het gebruik van alle tien de vingers. Deze methode is moeilijker te leren dan typen met twee of drie vingers, maar het resultaat zal zijn vruchten afwerpen. Om te beginnen, zet je vingers in hun oorspronkelijke positie: de vingers van de linkerhand van de pink naar de wijsvinger op de letters "f", "s", "v", a ", de vingers van de rechterhand ook van de pink op de toetsen" g "," d "," l ", "O". Duimen op spaties.

Stap 2

Kijk naar de afbeelding om te zien met welke vinger bepaalde toetsen kunnen worden ingedrukt. Geen van beiden mag het "territorium" van de ander betreden. Beperking zal vanaf het begin het motorische geheugen van de vingers ontwikkelen. Na verloop van tijd zult u de gewenste sleutel kunnen vinden zonder te kijken, gewoon door uw vinger naar de gewenste afstand te verplaatsen.

Stap 3

Download een toetsenbordsimulator. Volg les na les om je vingergeheugen te trainen. Maak taken geleidelijk ingewikkelder, typ teksten. Verhoog de moeilijkheidsgraad en het volume. Probeer niet naar het toetsenbord te kijken.

Stap 4

Train regelmatig 20-30 minuten per dag. Constante sessies van korte duur zijn voordeliger dan onregelmatige sessies van uren.

Aanbevolen: