Hoe Van Gebruiker Te Wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Gebruiker Te Wisselen
Hoe Van Gebruiker Te Wisselen

Video: Hoe Van Gebruiker Te Wisselen

Video: Hoe Van Gebruiker Te Wisselen
Video: Wijziging naam gebruikersaccount (SchoonePC instructievideo 03) 2024, Mei
Anonim

Het uitvoeren van de gebruikerswisselprocedure in het Microsoft Windows-besturingssysteem is een standaard systeembewerking. Er wordt geen extra software gebruikt.

Hoe van gebruiker te wisselen
Hoe van gebruiker te wisselen

instructies:

Stap 1

Sla eventuele wijzigingen op om programmabestanden te openen voordat u de gebruikerswisselbewerking uitvoert, aangezien de functie voor automatisch opslaan niet wordt ondersteund door het Microsoft Windows-besturingssysteem. Als u dit wel doet, kunnen niet-opgeslagen gegevens verloren gaan wanneer de computer wordt uitgeschakeld na het gebruik van de gebruikerswisselprocedure.

Stap 2

Roep het hoofdmenu van het systeem op door op de knop "Start" te drukken en selecteer het item "Shutdown".

Stap 3

Roep het contextmenu van het geselecteerde object op door op de pijl naast de gewenste knop te klikken en het item "Gebruiker wijzigen" te selecteren.

Stap 4

Druk tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl + Alt + Del om het gebruikersselectievenster te openen en de vereiste account op te geven.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om de functie van snelle gebruikerswisseling in te schakelen (indien nodig).

Stap 6

Vouw de link Gebruikersaccounts uit en selecteer het gedeelte Gebruikersaanmelding wijzigen.

Stap 7

Pas een selectievakje toe op het vak Snelle gebruikerswisseling gebruiken en klik op Toepassen om de opdracht uit te voeren.

Stap 8

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen te bevestigen en terug te keren naar het hoofdmenu Start om Compatibiliteit met snelle gebruikerswisseling in te schakelen met behulp van de Register-editor.

Stap 9

Ga naar Uitvoeren en typ regedit in het veld Openen.

Stap 10

Klik op OK om de lancering van het hulpprogramma Register-editor te bevestigen en vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesFastUserSwitchingCompatibility uit.

Stap 11

Selecteer de Start-toets en wijzig de waarde: Start = dword: 00000003.

Stap 12

Druk op Enter om de geselecteerde wijzigingen te bevestigen en ga naar de tak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrsoftNTCurrentVersionWinlogon.

Stap 13

Zorg ervoor dat de parameters AutoAdminLogon en ForceAutoLogon nul zijn.

Stap 14

Druk op de softkey Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en het hulpprogramma Register-editor af te sluiten.

Aanbevolen: