Hoe Schijf D . Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Schijf D . Te Repareren
Hoe Schijf D . Te Repareren

Video: Hoe Schijf D . Te Repareren

Video: How to recover data from a hard drive (stuck heads: buzzing, clicking, etc) 2022, November
Anonim

Als er informatie is verwijderd van de lokale schijf op uw computer, kunt u alles op verschillende manieren herstellen, maar dit zal enkele uren duren. Er zijn meestal situaties waarin informatie willekeurig van de D-schijf verdwijnt.

Hoe schijf D. te repareren
Hoe schijf D. te repareren

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Kijk eerst welke informatie er op de schijf ontbreekt. Om deze schijf te herstellen, moet u het besturingssysteem terugzetten naar een eerdere werkperiode. Klik hiervoor op de knop "Start". Klik vervolgens op "Alle programma's". Ga naar het tabblad "Standaard". Zoek het vak met de titel "Service". Nu moet u op "Systeemherstel" klikken.

Stap 2

Er verschijnt een klein venster voor je, waarin twee modi beschikbaar zullen zijn. In de eerste modus kun je je eigen herstelpunt maken en als alles goed gaat, dan is het op die dag van de week dat het systeem wordt hersteld. Het is ook vermeldenswaard dat alle bestanden die u momenteel hebt, niet verloren gaan. De gegevens van een week geleden worden volledig teruggezet op de lokale schijf.

Stap 3

De tweede modus is dat u een herstelpunt kiest uit de lijst met alle mogelijke. Het is ook vermeldenswaard dat een herstelpunt meestal wordt gemaakt wanneer een gebeurtenis op de computer plaatsvindt. Als u bijvoorbeeld software installeert, wordt er een herstelpunt gemaakt. Selecteer een geschatte datum uit de lijst waarop alle gegevens op de schijf aanwezig waren. Klik vervolgens op de knop "Herstellen".

Stap 4

De computer zal opnieuw opstarten en deze procedure enkele minuten uitvoeren. Het hele herstelproces wordt weergegeven in de vorm van een balk, die aangeeft hoeveel procent van het herstel door het besturingssysteem is voltooid. Zodra alles is afgerond, zal het systeem u hiervan op de hoogte stellen en de computer aanzetten. Als alles goed is gegaan, staat er iets als 'Herstel voltooid'. Controleer alle gegevens die op de lokale schijf moeten staan ​​en maak een back-up.

Populair per onderwerp