Webgeld Opnemen Op Een Sberbank-kaart

Webgeld Opnemen Op Een Sberbank-kaart
Webgeld Opnemen Op Een Sberbank-kaart

Video: Webgeld Opnemen Op Een Sberbank-kaart

Video: Webgeld Opnemen Op Een Sberbank-kaart
Video: Geld opnemen van je woonkrediet in Easy Banking Web 2024, Mei
Anonim

Actieve internetgebruikers worden vroeg of laat geconfronteerd met het probleem van het opnemen van Webmoney, verkregen door slopende arbeid, op een bankkaart. Dit kan op verschillende manieren.

Webgeld opnemen op een Sberbank-kaart
Webgeld opnemen op een Sberbank-kaart

Als u wordt gecrediteerd met WebMoney-tekens, heeft u daarom al een portemonnee. Om WebMoney op een Sberbank-kaart te kunnen opnemen, moet u gescande kopieën van uw paspoort en TIN naar WebMoney Transfer sturen om de juistheid van de door u opgegeven gegevens te bevestigen.

U moet ook vooraf een VISA- of MasterCard-kaart bestellen bij Sberbank, waar u geld wilt overmaken. De kaart wordt binnen 2-3 weken voorbereid. Na ontvangst van de kaart moet de bank u alle gegevens verstrekken. Als de operator het vergeten is, aarzel dan niet om eraan te herinneren, je hebt ze nodig.

Toestemming om geld op te nemen op een Sberbank-kaart kan alleen worden verkregen na verificatie van de kopieën van de documenten met de documenten die door u zijn gespecificeerd wanneer u het formele certificaat ontvangt.

In uw webmoney-portemonnee moet u het tabblad "Certificaat" invoeren en de voorgestelde velden invullen. Geef betrouwbare informatie. Vervolgens moet u de functie "Documenten toevoegen" selecteren en kopieën van uw documenten uploaden naar de server. Geef aan voor welk doel ze zijn gedownload om de download te voltooien. Houd er rekening mee dat de bestandsgrootte niet groter mag zijn dan 2 MB.

Het duurt een dag om één document te controleren. Je kunt niet meer dan twee bestanden tegelijk uploaden, dan moet je wachten op bevestiging en dan pas de volgende uploaden. Na bevestiging van de juistheid van de gegevens wordt er een melding naar uw e-mail gestuurd. Pas daarna kunt u geld opnemen.

Om dit te doen, klikt u op het tabblad "Portemonnee", selecteert u "Opnemen" in de vervolgkeuzelijst en gaat u naar het overdrachtsvenster. Selecteer in het zijvenster "Opnemen". Verder "Naar de kaart".

In de geopende betaalopdracht dient u alle voorgestelde velden in te vullen met de gegevens die u op het bankfiliaal heeft ontvangen. Daarna gaat de betaling ter beoordeling. Als de gegevens correct zijn, wordt uw betaling verwerkt of teruggestuurd voor correctie. De overdracht wordt binnen 24 uur uitgevoerd. De commissie hiervoor bedraagt 0,8% van het te betalen bedrag.

De gemakkelijkste manier om webgeld op te nemen is via speciale diensten, wat veel op internet is. Zij rekenen naast de systeemprovisie gemiddeld 3,5% van het overboekingsbedrag. Geld wordt binnen enkele minuten overgemaakt zonder bevestiging. Zeer comfortabel.

Aanbevolen: