Visuele Bladwijzers Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Visuele Bladwijzers Uitschakelen
Visuele Bladwijzers Uitschakelen

Video: Visuele Bladwijzers Uitschakelen

Video: Visuele Bladwijzers Uitschakelen
Video: Using Bookmarks Show and Hide - Control Rendering Visuals 2024, Mei
Anonim

Visuele bladwijzers zijn een handige optie in de add-on Yandex. Bar. Wanneer u een nieuw tabblad in uw browser opent, in plaats van een lege of startpagina, verschijnen miniaturen van de sites die u het vaakst bezoekt. Als deze optie niet nodig is, kunt u deze eenvoudig uitschakelen.

Visuele bladwijzers uitschakelen
Visuele bladwijzers uitschakelen

instructies:

Stap 1

Start uw browser om visuele bladwijzers uit te schakelen. Selecteer Instellingen in de bovenste menubalk. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Add-ons", wacht tot de pagina "Add-onsbeheer" is geladen.

Stap 2

Selecteer het item "Extensies" aan de linkerkant van de pagina door erop te klikken met de linkermuisknop, wacht tot een lijst met alle actieve extensies voor de browser wordt weergegeven. Selecteer "Yandex. Bar" in de lijst en klik op de knop "Instellingen" aan de rechterkant. Er wordt een nieuw venster geopend.

Stap 3

Ga in het geopende venster "Yandex. Bar: Instellingen" naar het tabblad met de naam "Instellingen". Schakel het selectievakje naast Visuele bladwijzers weergeven bij het openen van een nieuw tabblad of venster uit. Bevestig uw keuze door onderaan het venster op de knop "OK" te klikken. Sluit de pagina Invoegtoepassingen beheren.

Stap 4

Visuele bladwijzers worden niet langer weergegeven als u de Yandex. Bar-add-on zelf uitschakelt. Om deze add-on uit te schakelen, gaat u door de eerste twee stappen, tegenover de regel "Yandex. Bar" klikt u op de knop "Uitschakelen". De browser moet opnieuw worden gestart om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden. Sluit het browservenster op de gebruikelijke manier of selecteer de opdracht "Opnieuw opstarten" die verschijnt op de pagina "Invoegtoepassingen beheren".

Stap 5

Als u niet alle visuele bladwijzers hoeft uit te schakelen en alleen het aantal miniaturen op de pagina wilt verminderen, opent u een nieuw tabblad of venster met visuele bladwijzers. Zoek in de rechterbenedenhoek van de pagina het tandwielpictogram en beweeg uw muiscursor erover. Het opschrift "Bladwijzers configureren" verschijnt, klik erop met de linkermuisknop. Het venster "Visuele bladwijzers: instellingen" wordt geopend. Plaats een markering in het veld met het aantal miniaturen dat u nodig hebt (2x2, 3x3, enzovoort). Bevestig uw keuze door op de knop "OK" te klikken.

Aanbevolen: