Hoe Tekst Naar Pdf Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Tekst Naar Pdf Te Converteren
Hoe Tekst Naar Pdf Te Converteren

Video: Hoe Tekst Naar Pdf Te Converteren

Video: Hoe Tekst Naar Pdf Te Converteren
Video: How to Convert Word to PDF 2024, Mei
Anonim

Een tekstdocument dat omvangrijk is, kan aanzienlijk worden vergemakkelijkt door het naar pdf-formaat te converteren. Voor conversie kunt u speciale programma's of gratis online-editors gebruiken.

Hoe tekst naar pdf te converteren
Hoe tekst naar pdf te converteren

Noodzakelijk

  • - personal computer met internettoegang;
  • - een tekstdocument bedoeld voor conversie.

instructies:

Stap 1

U kunt bijna elk tekstdocument converteren met speciale programma's. Ze zijn desgewenst te vinden op verschillende internetbronnen. Maar op hen worden de programma's om te downloaden in de regel gepresenteerd in een demoversie of met een shareware-licentie. Hoewel, als je wilt, als je heel hard je best doet, je de sleutels ervan kunt ophalen of ze kunt vinden met een "medicijn".

Stap 2

Convert Doc to PDF For Word 3.50 heeft goede aanwijzingen voor gebruik. Dit kleine hulpprogramma converteert doc-documenten vrij snel naar Adobe Acrobate pdf-formaat. Voor conversie is het voldoende om dit programma in Word in te sluiten. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u met één klik pdf-bestanden maken. Om te converteren, zoekt en klikt u op de knop Opslaan als PDF in het Word-paneel. Tegelijkertijd zijn er helemaal geen andere programma's nodig om documenten te wijzigen.

Stap 3

Een redelijk gebruiksvriendelijk programma van ABBYY - ABBYY PDF Transformer. De beschrijving van het programma zegt dat het pdf-formaat kan converteren naar Excel-tabellen, documenten gemaakt in Microsoft Word, PowerPoint-presentaties en een aantal andere formaten. Tijdens de installatie maakt de "transformator" een speciaal paneel in het Microsoft Word-menu. Dit programma is ook betaald.

Stap 4

Als je je eigen geld wilt besparen en niet te veel wilt nadenken over het converteren van bestanden, gebruik dan gratis online editors. Het programma dat op de site https://www.doc-pdf.ru/ wordt gepresenteerd, is bijvoorbeeld erg handig en tijdbesparend. Om deze bron te gebruiken, gaat u gewoon naar de hoofdpagina, selecteert u het document dat u wilt converteren in een van de voorgestelde formaten -.docx,.xlsx,.doc,.xls,.rtf, ods., Odt, - klik op de knop met het opschrift "Converteren". Na een paar seconden begint uw browser met het downloaden van het geconverteerde bestand.

Aanbevolen: