Hoe De Bladwijzerbalk Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bladwijzerbalk Te Herstellen
Hoe De Bladwijzerbalk Te Herstellen

Video: Hoe De Bladwijzerbalk Te Herstellen

Video: Hoe De Bladwijzerbalk Te Herstellen
Video: Hoe Installeer Ik SponsorKliks Bestelknoppen in de Bladwijzerbalk van Firefox? 2024, Mei
Anonim

Om de adressen van de pagina's van de benodigde sites in bijna alle moderne websurfprogramma's - browsers - op te slaan, wordt de "Bookmark Bar" gebruikt. Het voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld het "Express-paneel" of "Favorieten" is dat deze links altijd op de kraan aanwezig zijn en slechts één muisklik voldoende is. Dit paneel in de applicatie-interface kan naar believen worden verwijderd of hersteld.

Hoe de bladwijzerbalk te herstellen
Hoe de bladwijzerbalk te herstellen

instructies:

Stap 1

Open het menu in de Opera-browser om de eerder verborgen "Bladwijzerbalk" terug te geven - druk op de toets alt="Afbeelding" of klik op de knop met het gestileerde Opera-symbool. Open de sectie "Werkbalken" en druk op de toets met de letter "P" of klik op de regel "Bladwijzerbalk". Als gevolg van deze actie keert het vereiste element van de browserinterface terug naar zijn plaats, onder de adresbalk.

Stap 2

Internet Explorer heeft geen bladwijzerbalk, maar wel een favorietenbalk. Om terug te keren naar zijn weergave, klikt u met de rechtermuisknop op de titel van het toepassingsvenster en selecteert u de regel "Favorietenbalk" in het contextmenu. Er is hetzelfde item in het gedeelte "Panelen" van het gedeelte "Bekijken" van het browsermenu - u kunt deze functie ook gebruiken.

Stap 3

In Google Chrome kan dit paneel via het contextmenu van het toepassingsvenster alleen worden uitgeschakeld en om het terug te geven, is de eenvoudigste manier om sneltoetsen te gebruiken - druk op Ctrl + Shift + B en het zal terugkeren. Er is ook een link naar deze opdracht in het menu uitgevouwen door op het pictogram met de afbeelding van een moersleutel te klikken. Om het te gebruiken, gaat u naar het gedeelte "Bladwijzers" en selecteert u de regel "Bladwijzers altijd weergeven".

Stap 4

Mozilla Firefox heeft mechanismen die sterk lijken op Internet Explorer om de weergave van de bladwijzerbalk mogelijk te maken. En hier, door met de rechtermuisknop op de titel van het venster te klikken, wordt een contextmenu geopend met de vereiste opdracht - selecteer de regel "Bladwijzerbalk" erin. En een duplicaat van deze regel wordt in hetzelfde menugedeelte geplaatst als in Internet Explorer - "Bekijken". Open het, ga naar het gedeelte "Werkbalken" en selecteer het item "Bladwijzerbalk".

Stap 5

Druk in de Apple Safari-browser op de Alt-toets zodat een balk met menusecties onder de venstertitel verschijnt en klik op het bijschrift "Bekijken". Het item dat u hier nodig hebt, heet "Bladwijzerbalk weergeven" - selecteer het en de balk wordt hersteld.

Aanbevolen: