Categorieën Toevoegen Aan Dle

Inhoudsopgave:

Categorieën Toevoegen Aan Dle
Categorieën Toevoegen Aan Dle

Video: Categorieën Toevoegen Aan Dle

Video: Categorieën Toevoegen Aan Dle
Video: Categorieën toevoegen - Uitleg video van Improve Design 2024, Mei
Anonim

Het inhoudbeheersysteem van DataLife Engine is vanwege zijn flexibiliteit en brede mogelijkheden de laatste tijd behoorlijk populair geworden onder webmasters. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het netwerk steeds meer problemen ondervindt bij het opzetten van dit systeem. Het meest opvallende voorbeeld zijn de veelgestelde vragen over het toevoegen van categorieën aan dle-sites.

Categorieën toevoegen aan dle
Categorieën toevoegen aan dle

instructies:

Stap 1

Ga naar het beheerderspaneel en zoek het item "Lijst van alle secties", selecteer vervolgens het tabblad "Categorieën", en een venster met instellingen verschijnt voor je. Specificeer in de tekstvelden van dit venster de naam van de categorie die wordt aangemaakt en de alternatieve naam, een alternatieve naam is niet nodig om in te voeren, aangezien het dle-systeem deze zelf oppikt. Titel - de waarde van deze parameter wordt weergegeven in de naam van elke pagina van de site. Vergeet ook niet om de trefwoorden te specificeren, benader hun selectie met alle ernst, aangezien de uitgifte van uw site in zoekmachines ervan afhangt.

Stap 2

Het is niet de moeite waard om de parameters die aan sjablonen zijn gekoppeld, te wijzigen, omdat dit een zeer complexe en nauwgezette procedure is, waarvan de onjuiste implementatie tot problemen met de site kan leiden. Nadat u klaar bent met het bewerken van de velden, klikt u op de knop "Toevoegen". Voordat u bezoekers toegang geeft tot de site, moet u een categorie maken, niet alleen in het systeem zelf, in de sjabloon (wees daarom bij het kiezen van sjablonen heel voorzichtig, want het zal behoorlijk problematisch zijn om deze achteraf te wijzigen). Om een categorie aan een sjabloon toe te voegen, gaat u naar het gedeelte "Sitesjablonen" en selecteert u een bewerkingsobject.

Stap 3

Er wordt een venster geopend voor het bewerken van de sjablooncode. Zoek het gedeelte van de tekst dat rood is gemarkeerd, aangegeven in de afbeelding, en breng wijzigingen aan volgens uw plannen. Bijvoorbeeld in de regel In de wereld

"in plaats van" hash "(na het href =-commando) voer een link naar uw categorie in en plaats de naam in plaats van de tekst "World ". Bijvoorbeeld:" Nieuw

waarbij kategoriya1 / nieuws een link is naar de categoriepagina. Houd er ook rekening mee dat soms alle categorieën worden toegevoegd aan het main.tpl-bestand, wat het bewerken voor u gemakkelijker maakt.

Aanbevolen: