Hoe Djvu . Af Te Drukken

Inhoudsopgave:

Hoe Djvu . Af Te Drukken
Hoe Djvu . Af Te Drukken

Video: Hoe Djvu . Af Te Drukken

Video: Hoe Djvu . Af Te Drukken
Video: Step 1: How to Get Started with ShotKam 2024, Mei
Anonim

Begin jaren 90 was er in de wereld behoefte aan het verwerken, opslaan en verzenden van gescande gedrukte publicaties via het netwerk. Daarom kwamen verschillende bedrijven met hun eigen extensies (aanvankelijk was er alleen PDF). In 1996 verscheen het djvu-formaat. Déjà vu-programma's slaan gescand drukwerk op in bestanden die gemakkelijk kunnen worden verwerkt. Tegenwoordig is er al veel software om met djvu-documenten te werken, dus het zal niet moeilijk zijn om de benodigde pagina's af te drukken.

Hoe djvu. af te drukken
Hoe djvu. af te drukken

Noodzakelijk

Computer, WinDjView-programma, DjVu Reader-programma, MS Word-programma, initiële computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Download en installeer het gratis WinDjView-programma. Open het bestand dat u nodig hebt met behulp van het geïnstalleerde programma (klik met de rechtermuisknop op het document en zoek het tabblad "openen met" en selecteer vervolgens de regel "WinDjView").

Stap 2

Nadat het document in het programma is geopend, selecteert u het item "afdrukken" in het menu "bestand" (in de linkerbovenhoek). Als u tevreden bent met de standaard afdrukinstellingen, klikt u op de afdrukknop. Vervolgens voert het programma uw opdracht uit.

Stap 3

Er is ook een andere manier om het document in djvu-formaat af te drukken. Het is geschikt voor degenen die een minder functioneel DjVu Reader-programma hebben (mits Microsoft Office is geïnstalleerd). Open een djvu-document met DjVu Reader. Zoek in het configuratiescherm bovenaan de pictogrammen (op een blauwe achtergrond) met een rechthoek met stippellijnen en een rechthoek met ononderbroken lijnen die een rode bal omsluiten. Klik op deze twee pictogrammen en selecteer het gedeelte van de pagina dat u wilt afdrukken.

Stap 4

Klik vervolgens op het pictogram in de vorm van twee vellen met gevouwen hoeken (het fragment wordt naar het klembord gestuurd). Maak een Word-document. Klik er met de rechtermuisknop in en selecteer de opdracht "plakken". Druk het vervolgens af als een gewoon tekstdocument met de extensie "*.doc". Dat wil zeggen, u voegt dezelfde afbeeldingen in die meestal in jpg-, bmp- en tif-indelingen zijn.

Aanbevolen: