Hoe Graad Af Te Drukken?

Inhoudsopgave:

Hoe Graad Af Te Drukken?
Hoe Graad Af Te Drukken?

Video: Hoe Graad Af Te Drukken?

Video: Hoe Graad Af Te Drukken?
Video: Opdrukken veel gemaakte fouten 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers vragen zich vaak af hoe een van de verborgen tekens kan worden afgedrukt. Ondanks hun afwezigheid op de toetsenbordknoppen, is het vrij eenvoudig om dit te doen als je een speciale tafel bij de hand hebt.

Hoe graad af te drukken?
Hoe graad af te drukken?

Noodzakelijk

  • Software:
  • - Microsoft Office Word;
  • - Tabel met symbolen.

instructies:

Stap 1

Om te gaan werken met speciale tekens die niet op het toetsenbord worden weergegeven, moet u de teksteditor MS Word starten. Klik in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Nieuw". Er verschijnt een blanco vel van een nieuw document voor u.

Stap 2

De eenvoudigste en meest efficiënte manier om symbolen in te voegen, is door het oorspronkelijke hulpprogramma Symbol Map te gebruiken. De lancering kan op verschillende manieren worden genoemd. Klik op het menu "Start" en klik op het gedeelte "Alle programma's". Zoek en vouw de map "Standaard" uit en klik vervolgens op de gewenste snelkoppeling.

Stap 3

U kunt ook een symbool invoegen via de teksteditor zelf. Klik hiervoor in het hoofdvenster op het bovenste menu "Invoegen", open het menu volledig (door op de dubbele pijlen te klikken) en selecteer het item "Symbool". Selecteer in het geopende venster het lettertype dat bij u past, selecteer het symbool en klik op de knop "Invoegen". Ik wil opmerken dat niet elk lettertype rijk is aan speciale tekens, dus soms moet je zoeken.

Stap 4

Om geen kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar een klein symbool, bijvoorbeeld de graad Celsius, is het aan te raden om speciale tabellen te gebruiken. U kunt een van de variaties van dergelijke tabellen zien in de afbeelding tegenover deze stap. De code 0176 komt overeen met de graad. Om deze in te voeren, houdt u de linkertoets alt="Image" ingedrukt en typt u 0176 op het Num-toetsenbord. Daarna wordt de alt="Image"-toets losgelaten en verschijnt het gewenste teken in de tekstdocument.

Stap 5

Er is een uitzondering voor elke regel, dus het is niet nodig om hulpprogramma's te gebruiken om het "graad"-teken in uw tekstdocument te laten verschijnen. Gebruik als voorbeeld de uitdrukking "42 graden" om te converteren. Voer 42o in in plaats van 42. Selecteer de laatste letter en geef deze superscript. Als resultaat krijgt u het gewenste resultaat - 42 °.

Aanbevolen: