Welke Programma's Zijn Er Voor Het Opnemen Van Video Met Geluid

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Zijn Er Voor Het Opnemen Van Video Met Geluid
Welke Programma's Zijn Er Voor Het Opnemen Van Video Met Geluid

Video: Welke Programma's Zijn Er Voor Het Opnemen Van Video Met Geluid

Video: Welke Programma's Zijn Er Voor Het Opnemen Van Video Met Geluid
Video: De basis van GELUID bij video | de Videomakers 2023, Maart
Anonim

Als je een video met geluid gaat opnemen, dan heb je een speciaal programma nodig waarin je een voice-over over de film kunt leggen. Er zijn er veel. U hoeft alleen het programma te kiezen dat bij uw wensen en smaak past, want werken met het programma moet plezierig zijn.

Welke programma's zijn er voor het opnemen van video met geluid
Welke programma's zijn er voor het opnemen van video met geluid

Programma's voor het maken van films

Een van de meest populaire programma's is een applicatie die deel uitmaakt van de Windows-assemblage - Windows Movie Maker. Dit programma is zeer eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat om foto's aan uw project toe te voegen. Videobestanden, muziek, achtergrond buiten het scherm maken, muziek knippen op de lengte van de video. Daarnaast heeft Windows Movie Maker verschillende handige functies die het gemakkelijk maken om een muziekvideo te maken. Een daarvan is autofilm, waarvoor het voldoende is om de stijl te selecteren die het meest de voorkeur heeft voor de videoclip en het proces van het maken van de video te starten.

Windows Movie Maker ondersteunt vijf stijlen voor muziekvideo's en sportnieuws - Flip en Slide, waarbij flip- en slide-overgangen tussen clips worden gebruikt; pagina's omslaan en eenvoudig bewerken met functies voor knippen, markeren en frame wijzigen. Ook in dit programma is er een stijl voor het maken van een oude film.

Photo DVD Maker Professional is een ander eenvoudig en best interessant programma om mee te werken. Hiermee kunt u muziek aan een project toevoegen, een ontwerpstijl, menu's kiezen en de voltooide film direct opnemen op schijf of om te bekijken op verwisselbare media, telefoon, sociale netwerken op internet.

Met Photo DVD Maker Professional kunt u een muziekvideo maken van foto's en video's.

En dat is niet alles

ProShow Producer wordt vaak gebruikt om presentaties te maken, maar je kunt ook video met geluid maken en opnemen. De voltooide clip kan worden opgeslagen op schijf, geüpload naar sociale netwerken, worden omgezet in een uitvoerbare film, flashfilm en nog veel meer.

Sony Vegas Pinnakle Studio-software is ook geschikt voor het maken van video's met muziek. Ze zijn veel functioneler, maar tegelijkertijd complexer dan de bovenstaande toepassingen.

Vergeet Nero niet, een van de beste videobewerkingspakketten die er zijn. Om een film van video en muziek te maken, start u de Nero Vision-toepassing, voegt u videobestanden toe aan het project, muziek die indien nodig kan worden bijgesneden, voegt u titels, titels en speciale effecten toe, verdeelt u de film in secties voor een grote video en begint u met opnemen. De voltooide film kan worden opgeslagen in een map op uw computer of direct op schijf worden gebrand.

Met VSO PhotoDVD kunt u ook snel een film maken van uw foto's en muziek. Een zeer goede applicatie, "PhotoSHOW", doet uitstekend werk met dezelfde taak. Maar helaas kun je er geen video aan toevoegen, maar afbeeldingen zijn welkom.

Om thuis snel je eigen films te maken, is Muvee Reveal geschikt - een eenvoudig maar zeer functioneel programma dat bijna alles zelf kan. De gebruiker moet video en muziek toevoegen, de stijl van de video kiezen en wachten tot het proces is voltooid.

Populair per onderwerp