Hoe Een Ontvanger Te Decoderen?

Hoe Een Ontvanger Te Decoderen?
Hoe Een Ontvanger Te Decoderen?

Video: Hoe Een Ontvanger Te Decoderen?

Video: Antena DVB-T2 - Hoe te maken! Antenne DVB-T2 voor digitale tv 2022, September
Anonim

Er zijn verschillende manieren om kanalen op de ontvanger te decoderen. Sommigen van hen zijn vrij legaal. Anderen zijn beschikbaar, maar illegaal. Houd er rekening mee dat u aansprakelijk kunt worden gesteld voor sommige van de gedecodeerde bewerkingen.

Hoe een ontvanger te decoderen?
Hoe een ontvanger te decoderen?

instructies:

Stap 1

Om satellietzenders op de ontvanger te decoderen, betaalt u voor het bekijken ervan gedurende de vereiste periode op een voor u beschikbare manier, die wordt ondersteund door de tv-aanbieder. Gebruik ook de deelfunctie, wat inhoudt dat een toegangskaart slechts op één satellietontvanger wordt gebruikt, waarmee informatie wordt verzonden naar andere apparaten die erop zijn aangesloten. Er is ook een andere manier om gecodeerde kanalen te bekijken - dit is delen via internet. In dit geval bent u op zoek naar servers op internet die een vergelijkbare service bieden tegen een kleine vergoeding (soms gratis als onderdeel van een campagne voor het aantrekken van klanten), en die u toegang geven tot het bekijken van satellietzenders.

Stap 2

Gebruik ook een alternatieve manier om kanalen te ontgrendelen - door sleutels in te voeren in het emulatorprogramma van de ontvanger met behulp van de afstandsbediening. In dit geval zoekt u zelfstandig naar toegangssleutels op internet en voert u deze vervolgens in de juiste vorm in de servicemodus van het apparaat in.

Stap 3

Als uw ontvanger geen emulator heeft, werkt u de software bij naar de juiste versie met behulp van een verwijderbaar opslagapparaat en een internetverbinding. Daarna kunt u sleutels invoeren. Dit is van toepassing in zeer zeldzame gevallen, bijvoorbeeld wanneer het beveiligingsbeleid van het bedrijf dat u toegang geeft tot satelliettelevisie niet voorziet in hun periodieke wijziging (soms tot 1-2 keer per 10-15 minuten). Er zijn ook ontvangers met emulators die updates van toegangssleutels ondersteunen, maar dit heeft ook zijn nadelen. De beste optie zou altijd zijn om te betalen voor de volledige verstrekking van toegang, in plaats van elke keer de verloren kanalen uit te schakelen, en daarmee trouwens de voorwaarden van het contract te schenden.

Populair per onderwerp