Een Blad Invoegen In Word

Een Blad Invoegen In Word
Een Blad Invoegen In Word

Video: Een Blad Invoegen In Word

Video: Word 2016 invoegen van een object in je tekst 2022, September
Anonim

Wanneer u veel tekst schrijft, kan het nodig zijn om extra informatie midden in het huidige document in te voegen. Of bij registratie - voeg een titelpagina toe. Om deze acties uit te voeren, gebruikt u de functie van het invoegen van een nieuw blad.

Een blad invoegen in Word
Een blad invoegen in Word

Noodzakelijk

  • - Word programma (Microsoft Office pakket);
  • - het originele document.

instructies:

Stap 1

Open het originele Word-document. Als het nog niet is gemaakt, opent u het programma via de snelkoppeling op het bureaublad. Voer de gewenste tekst in.

Stap 2

Bepaal waar in het document u een blanco pagina wilt toevoegen. Plaats de cursor op dit punt. Let op: er wordt een blanco pagina gevormd op de plaats die u met de cursor hebt gedefinieerd. Als deze in het midden van de pagina wordt geplaatst, wordt de tekst gescheurd.

Stap 3

Selecteer in het menu het tabblad Invoegen. Raadpleeg in de geopende functies de eerste - "Pagina's". Gebruik de pijl-omlaag voor extra opties. Selecteer de opdracht "Blanke pagina". Er wordt een nieuw leeg blad toegevoegd aan de locatie die u hebt opgegeven.

Stap 4

Als u een voorblad met de initiële gegevens van het werk aan een reeds gemaakt document moet toevoegen, gebruik dan ook het tabblad "Pagina's". Selecteer "Voorblad" voor extra opties. Het wordt altijd aan het begin van het document ingevoegd, ongeacht de huidige locatie van de cursor.

Stap 5

Vanaf Office Word 2007 krijgt u sjablonen voor uw voorblad te zien. Kies het meest geschikte ontwerp voor het huidige document. Vervang de sjabloontekst met uw. Als u het geselecteerde voorblad niet leuk vindt, gebruikt u de opdrachten Invoegen> Pagina's> Voorblad> Huidig ​​voorblad verwijderen. Vervang de verwijderde pagina door een meer geschikte.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het invoegen van een voorblad. Wanneer u de opdracht "Titelpagina" uitvoert, vervangt deze de bestaande. Een document dat is gemaakt in een eerdere versie van Word (vóór 2007) biedt geen ondersteuning voor Word 2007 en latere voorbladsjablonen.

Stap 7

U kunt zelf de versie van uw Word-programma achterhalen. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma op het bureaublad. Selecteer de functie "Eigenschappen". In het geopende venster ziet u de versie van de Office-suite die op uw computer is geïnstalleerd.

Populair per onderwerp