Een Leeg Blad In Een Word Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Leeg Blad In Een Word Verwijderen
Een Leeg Blad In Een Word Verwijderen

Video: Een Leeg Blad In Een Word Verwijderen

Video: 3 ways to delete unwanted blank page in Word [2007/2010/2016] | Delete page in word 2022, December
Anonim

Soms hebben MS Word-gebruikers vragen over een blanco vel dat per ongeluk in de hoofdtekst van een document verschijnt. Een blanco vel kan de hele job verpesten als het dubbelzijdig bedrukt wordt. Daarom is het noodzakelijk om dit vel uit te sluiten voordat u gaat afdrukken.

Een leeg blad in een Word verwijderen
Een leeg blad in een Word verwijderen

Het is nodig

Microsoft Office Word 2003-software

instructies:

Stap 1

Om de redenen voor het verschijnen van een blanco vel te bepalen, moet u naar alle niet-afdrukbare tekens kijken. Dit kan worden gedaan door op een speciale knop op de "Standaard"-werkbalk te klikken, die zich naast de knoppen "Documentoverzicht" en "Tekenpaneel" bevindt. Als dit paneel niet wordt weergegeven in uw editorvenster, klikt u op het bovenste menu "Bekijken", selecteert u het commando "Werkbalken" en vinkt u het vakje "Standaard" aan.

Stap 2

Nadat u op de knop Niet-afdrukbare tekens weergeven hebt geklikt, verschijnen er veel stippen en andere tekens in uw document. In deze weergavemodus kunt u extra spaties zoeken en verwijderen en op de Enter-knop drukken. U moet het hele document op deze manier bewerken, als resultaat ziet u een vermindering van alle tekst met meerdere regels. Als de tekst groot is, kan deze zelfs met een alinea worden verkleind.

Stap 3

Bekijk elke pagina zorgvuldig, zodra u het opschrift "Pagina-einde" met een groot aantal stippen ziet, kunt u dit element verwijderen. Hoogstwaarschijnlijk was het dit element dat de overdracht van lege tekens naar de nieuwe pagina veroorzaakte.

Stap 4

Als u om de een of andere reden sommige tekens of "Pagina-einde" niet kunt verwijderen, moet u het volgende doen: probeer alle mogelijkheden om deze waarde te verwijderen. U kunt een aantal onnodige tekens niet alleen verwijderen door op de Delete-toets te drukken, maar ook door de Ctrl + X-toetscombinatie (knippen) te gebruiken, evenals de Backspace-toets en de Ctrl + Backspace-combinatie (een woord verwijderen).

Stap 5

In sommige gevallen helpen alle bovenstaande methoden voor het verwijderen van niet-afdrukbare tekens niet. Probeer uw document te bewerken in de webdocumentmodus. Klik hiervoor in het bovenste menu op "Bekijken" en selecteer "Webdocument". Vergeet niet om de weergavemodus te wijzigen in Pagina-indeling nadat u klaar bent met het bewerken van uw document.

Populair per onderwerp