Hoe Ios Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Ios Te Vullen
Hoe Ios Te Vullen

Video: Hoe Ios Te Vullen

Video: Hoe Ios Te Vullen
Video: iOS 14 на iPhone 7 - как это работает? 2024, Mei
Anonim

Het downloaden en installeren van het mobiele besturingssysteem Apple iOS (voorheen iPhone OS) is uiterst eenvoudig en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Om iOS te uploaden naar een Apple-apparaat - iPhone, iPod Touch of iPad, hebt u een firmwarebestand, iTunes-programma, een USB-kabel en het apparaat zelf nodig.

Hoe ios te vullen
Hoe ios te vullen

instructies:

Stap 1

U kunt iTunes downloaden van de officiële Apple-website:

www.apple.com/ru/itunes/.

Druk op de knop "Gratis download" en na het herladen van de paginaknop "Download" Nadat u iTunes hebt gedownload, installeert u het op uw computer zoals elk ander programma voor Windows of Mac.

Stap 2

Download vervolgens de benodigde iOS-firmware. Momenteel zijn er 5 generaties firmware, maar 1, 2 en 3 (2007-2009) generaties worden niet langer ondersteund en 4 generaties (2010) worden ondersteund door softwarefabrikanten, maar niet bijgewerkt. 5e generatie iOS (2011) is de krachtigste en meest functionele.

De iOS-distributie is een gecomprimeerd IPSW-bestand. Een lijst met links naar officiële firmware voor alle Apple-apparaten is te vinden op het forum:

www.apple-iphone.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=5135

Stap 3

Nadat u de IPSW-distributie voor uw apparaat hebt gedownload, start u iTunes en sluit u uw apparaat via een USB-kabel aan op uw computer. Laad de batterij van het apparaat vooraf op tot minimaal 70%. Zodra het apparaat door iTunes wordt herkend, selecteert u het in de linkerkolom van het hulpprogramma en zoekt u de knop Bijwerken in het versieblok van het hoofdvenster van het programma. Houd de Shift-toets op het toetsenbord ingedrukt en klik met de linkermuisknop op de knop "Update". Selecteer in het Verkenner-venster de IPSW-firmware waarnaar u wilt upgraden door erop te dubbelklikken.

De mobiele iOS-update op je iPad of iPhone start direct. Koppel de kabel niet los van het apparaat en sluit iTunes niet voordat de update van het besturingssysteem is voltooid. Zodra het nieuwe iOS is geüpload naar het geheugen van het apparaat, zal iTunes je informeren over het succesvol afronden van de software-update.

Aanbevolen: