Hoe U Meer Te Weten Komt Over Een Linux-systeem?

Inhoudsopgave:

Hoe U Meer Te Weten Komt Over Een Linux-systeem?
Hoe U Meer Te Weten Komt Over Een Linux-systeem?

Video: Hoe U Meer Te Weten Komt Over Een Linux-systeem?

Video: Hoe U Meer Te Weten Komt Over Een Linux-systeem?
Video: Linux-handleiding voor beginners 2024, Mei
Anonim

Het Linux-besturingssysteem is een alternatief voor het populaire Microsoft Windows-besturingssysteem. Dit systeem is gratis en gratis voor distributie, veel gebruikers gebruiken het al en hebben de voordelen ervan kunnen waarderen.

Hoe u meer te weten komt over een Linux-systeem?
Hoe u meer te weten komt over een Linux-systeem?

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Bezoek de gratis encyclopediesite Wikipedia https://ru.wikipedia.org/wiki/Linux om over Linux te lezen. Ga naar het gedeelte "Geschiedenis" - het beschrijft de creatie van dit besturingssysteem en de stadia van zijn ontwikkeling. In het gedeelte "Toepassingen" vindt u waar het besturingssysteem het meest wordt gebruikt. De sectie Linux-distributies bevat een beschrijving van de verschillende versies van dit besturingssysteem. Ubuntu is bijvoorbeeld de meest voorkomende distributie op dit moment. Ook op de site zijn er secties "Kritiek", "Beveiliging", "Kritiek van Microsoft", links naar andere artikelen. Ga naar de betreffende sectie voor informatie over Linux.

Stap 2

Ga naar de site https://forum.ubuntu.ru/. Dit is een forum voor Russisch sprekende gebruikers van Ubuntu - de meest voorkomende Linux-distributiekit. Selecteer het gedeelte "Het systeem installeren en bijwerken" als u wilt weten hoe dit besturingssysteem is geïnstalleerd. Open de sectie "systeemdistributie", zoek daar uw regio en lees de informatie over van wie u gratis een schijf met het besturingssysteem kunt krijgen. Ga naar het gedeelte Hardware voor meer informatie over Linux-compatibiliteitsproblemen met verschillende hardware, mogelijke problemen en oplossingen

Stap 3

Ga naar de Vkontakte-website, ga naar het gedeelte "Zoeken" bovenaan de pagina. Voer linux en uw regio in het zoekveld in, selecteer het gedeelte "Groepen" in het veld aan de rechterkant en druk op Enter. Selecteer een gebruikersgroep voor dit besturingssysteem. Ga naar de sectie "Discussies" om de informatie te vinden waarin u geïnteresseerd bent over Linux. Als zo'n vraag hier niet staat, maak dan een nieuw topic aan en stel je vraag. Ga na een tijdje naar dit onderwerp en bekijk het. Misschien ben je al beantwoord. Dit is meestal vrij snel gedaan.

Aanbevolen: