Hoe Een Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Uit Het Programma Te Verwijderen
Video: Aanmelden zonder wachtwoord, aanmeldknop of PIN code 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat programmawachtwoorden worden vergeten. Het is niet zo eenvoudig om ze te herstellen, dus u moet de hulp inroepen van speciale hulpprogramma's. Hoe verwijder je een vergeten wachtwoord uit het programma?

Hoe een wachtwoord uit het programma te verwijderen
Hoe een wachtwoord uit het programma te verwijderen

instructies:

Stap 1

Download op internet of koop een schijf met het ERD Commander-programma. Dit zal helpen om het wachtwoord te verwijderen. Als we het hebben over een wachtwoord om het besturingssysteem te betreden, doe dan het volgende. Plaats de ERD Commander-cd in uw drive. Ga dan naar bios.

Stap 2

Om dit te doen, terwijl de computer opstart, de delete-knop. Maak de schijf opstartbaar. Ga hiervoor naar het gedeelte BOOT en wijzig de opstartstatus van de schijf van C in E. Sla de wijzigingen op in het bios en start de computer opnieuw op.

Stap 3

Wacht tot de ERD-commandant is geladen. Ga naar de sectie Systeemhulpmiddelen, selecteer daarin het item Lock Smith. Dit is nodig om het oude wachtwoord te verwijderen en een nieuw wachtwoord toe te wijzen.

Stap 4

Selecteer de systeemgebruiker voor wie u het wachtwoord wilt wijzigen. Stel een nieuw wachtwoord in en bevestig het. Sluit het programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Start uw besturingssysteem. Als u het wachtwoord volledig uit het programma of uit het besturingssysteem zelf wilt verwijderen, dan kan dit uitsluitend via de gebruikersinstellingen. Met het Microsoft Windows-besturingssysteem als voorbeeld ziet het er als volgt uit.

Stap 6

Ga naar het menu "Start" en vervolgens naar "Configuratiescherm". Aangezien u beheerdersrechten heeft op uw eigen pc, zal het niet moeilijk zijn om het wachtwoord te verwijderen, maar als u deze rechten niet heeft, kunt u niets doen.

Stap 7

Er verschijnt een venster voor je. Zoek het pictogram met het label "Gebruikersaccounts" erin. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Om het wachtwoord te verwijderen, voert u het oude wachtwoord in om de "wettigheid" van deze acties te bevestigen.

Stap 8

Annuleer vervolgens het wachtwoord. Het kan op dezelfde manier in elk ander programma worden gedaan. Meld u aan als een legitieme gebruiker en deselecteer het inlogwachtwoord als u beheerdersrechten heeft.

Aanbevolen: