Hoe Codecs Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Codecs Te Updaten
Hoe Codecs Te Updaten

Video: Hoe Codecs Te Updaten

Video: Hoe Codecs Te Updaten
Video: How To Update Windows Media Player Codec Pack 2024, Mei
Anonim

Codecs zijn programma's of softwarepakketten die zijn ontworpen om video te bekijken of te luisteren naar audio die is gecodeerd in een specifiek formaat. Zoals elk programma worden codecs periodiek bijgewerkt. Om ze bij te werken, wordt in de regel speciale software gebruikt.

Hoe codecs te updaten
Hoe codecs te updaten

instructies:

Stap 1

Download het K-Lite Codec Pack-programma. Dit programma is het meest populaire codec-pakket voor het bekijken van een grote verscheidenheid aan videobestanden en het luisteren naar audio. Het programma is uitgebracht in verschillende versies. Afhankelijk van de versie verschilt het aantal codecs dat bij het programma wordt geleverd. Kies de beste versie voor u, op basis van uw behoeften. Installeer het programma door elke stap van de installatie te observeren en de opties te kiezen die geschikt zijn voor uw computer.

Stap 2

Het geïnstalleerde programma controleert voortdurend de updates en tegelijkertijd op updates van de codecs. Zorg ervoor dat uw computer een stabiele internetverbinding heeft. Wanneer u nu mediabestanden start, wordt het K-Lite Codec Pack ook gestart en controleert het op de nieuwste codecs op externe servers. Elke update van het programma gaat vergezeld van meldingen waarin het programma zal vragen welke specifieke bijgewerkte of nieuwste codecs geïnstalleerd moeten worden.

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat de codecs vaker worden bijgewerkt, en hun aantal was het maximum, installeert u de uitgebreide versie van het programma. Er zijn ook betaalde versies van het K-Lite Codec Pack-programma, maar hun mogelijkheden zijn extreem groot om het programma thuis te gebruiken.

Aanbevolen: