Hoe De Codecs Van Een Dvd-speler Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De Codecs Van Een Dvd-speler Te Updaten
Hoe De Codecs Van Een Dvd-speler Te Updaten

Video: Hoe De Codecs Van Een Dvd-speler Te Updaten

Video: Hoe De Codecs Van Een Dvd-speler Te Updaten
Video: How To Change Video Codec And Audio Codec With VLC Media Player? 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van de codecs voor dvd-spelers is nodig om het aantal ondersteunde bestanden en de kwaliteit van het afspelen van video te verhogen. Doorgaans worden codecs samen met de firmware voor het apparaat bijgewerkt. De firmware wordt op de speler geïnstalleerd met behulp van speciale software die op de gegevensdrager is vastgelegd.

Hoe de codecs van een dvd-speler te updaten
Hoe de codecs van een dvd-speler te updaten

instructies:

Stap 1

Controleer de firmwareversie die uw dvd-speler gebruikt. Hiermee kunt u het juiste programma selecteren en zien of er updates beschikbaar zijn voor uw speler. Gebruik het overeenkomstige item in het apparaatmenu om de softwareversie te achterhalen. Het is meestal te vinden in de instellingen van het apparaat in het gedeelte "Over". U kunt de benodigde informatie ook vinden in de instructies die bij het apparaat zijn geleverd.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de fabrikant van de speler en zoek uw model op in de lijst. Gebruik het gedeelte Stuurprogramma's of Ondersteuning om stuurprogramma's te downloaden.

Stap 3

Controleer de beschikbare firmwareversies voor de speler. Als het versienummer hoger is dan het versienummer dat op uw apparaat is geregistreerd, kunt u het vereiste pakket downloaden door op de bijbehorende link te klikken. Als de site alleen de bestanden bevat van de versie die is gespecificeerd in het apparaatmenu, hoeft u deze niet te downloaden. Dit betekent dat de fabrikant op dit moment nog geen updates voor uw speler heeft uitgebracht.

Stap 4

Nadat het downloaden van het bestand is voltooid, moet u het branden met een hulpprogramma voor het branden van schijven of met standaard systeemtools. In het geval dat het codec-pakket werd geleverd in de vorm van een image voor een ISO-schijf, moet het branden worden uitgevoerd met een gespecialiseerd programma UltraISO of Alcohol 120%. Download het vereiste hulpprogramma en installeer het, open vervolgens het firmwarebestand met het geselecteerde programma. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het afbeeldingsbestand en gebruik de sectie "Openen met …".

Stap 5

Plaats een lege cd in het station van uw computer en kopieer de benodigde bestanden ernaar en gebruik vervolgens de link "Bestanden op schijf branden". Volg de instructies op het scherm om het schrijven van gegevens naar de media te voltooien. Als u een programma gebruikt om te branden, klikt u op het pictogram "Opnemen" - "Start" en wacht u tot het einde van de procedure.

Stap 6

Plaats de schijf na het beëindigen van de opname in het station van de speler. Als alle acties correct zijn uitgevoerd, zal de speler automatisch beginnen met het updaten van de codecs. Na het einde van de procedure zal het apparaat opnieuw opstarten en een bijbehorende melding weergeven. De software-update van de dvd-speler is voltooid.

Aanbevolen: