Aanmelden Zonder Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Aanmelden Zonder Wachtwoord
Aanmelden Zonder Wachtwoord

Video: Aanmelden Zonder Wachtwoord

Video: Aanmelden Zonder Wachtwoord
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Een moderne persoon bevindt zich constant in een grote informatiestroom, waardoor hij vaak de belangrijkste nuances vergeet. Deze omvatten niet alleen de datums van verjaardagen en jubilea, maar ook wachtwoorden van verschillende services en pc-accounts. Dit alles kan eenvoudig en eenvoudig worden hersteld. Het belangrijkste is om te weten hoe.

Aanmelden zonder wachtwoord
Aanmelden zonder wachtwoord

Noodzakelijk

  • -Tweede pc;
  • -Disket en hulpprogramma Active @ Password Changer.

instructies:

Stap 1

Met het wachtwoord op het account kunt u al uw persoonlijke gegevens veilig bewaren. Bovendien, hoe complexer het is, hoe hoger het niveau van vertrouwelijkheid. In dit opzicht is het niet verwonderlijk dat de gebruiker zelfstandig het meest complexe wachtwoord genereert en het vervolgens ook gewoon kan vergeten. Wat te doen als u het wachtwoord van het account niet meer weet, maar geen tijd had om het ergens op te schrijven?

Stap 2

U kunt eenvoudig een account hacken, de benodigde gegevens achterhalen en in de toekomst voorzichtiger zijn. Als het u na verschillende pogingen nog steeds niet is gelukt om het wachtwoord correct in het juiste veld in te voeren, moet u drastische maatregelen nemen. Waarvoor je een diskette moet kopen en een tijdje een pc van een vriend of collega moet lenen.

Stap 3

Preload Active @ Password Changer op de tweede pc. Voer het uit op uw computer en verander de programma-instellingen niet. Steek een diskette in de daarvoor bestemde sleuf en klik op de START-knop. Nu even wachten. U ziet een inscriptie op het scherm - Bootable Disk is succesvol gemaakt. Druk vervolgens op de CLOSE-toets en haal de diskette eruit.

Stap 4

Plaats vervolgens de diskette in uw pc en zet hem aan. Helemaal aan het begin van het opstarten van het systeem drukt u op F12. U ziet een overeenkomstige lijst op het scherm, selecteer de Floppy-categorie daarin. Wacht even totdat het venster met de opties van het hulpprogramma Active @ Password Changer op het scherm verschijnt. Typ naast de zin Uw keuze het cijfer 2 en klik op Enter.

Stap 5

Dit begint met zoeken naar wachtwoorden, wacht tot het klaar is. Voer vervolgens het nummer van het te verwijderen account in en klik op bevestigen (Y - als u akkoord gaat en N om terug te keren naar de lijst). Daarna verschijnt er een informatief bericht op het scherm waarin staat dat het wachtwoord is bijgewerkt. Start nu uw computer opnieuw op. U kunt nu inloggen op uw account zonder wachtwoord.

Aanbevolen: