Aanmelden Bij Windows Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Windows Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Aanmelden Bij Windows Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Anonim

Om u aan te melden bij het Windows-besturingssysteem, moet u een wachtwoord hebben. Het is echter niet ongebruikelijk dat gebruikers hun gegevens vergeten en vervolgens niet met de computer aan de slag kunnen. Er wordt aangenomen dat in een dergelijke situatie het enige dat overblijft is om het oude besturingssysteem te verwijderen en een nieuwe te installeren, maar in feite kunt u het anders doen.

Aanmelden bij Windows als u uw wachtwoord bent vergeten
Aanmelden bij Windows als u uw wachtwoord bent vergeten

Het is nodig

Windows OS-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Gebruikers die de installatie van dit besturingssysteem hebben uitgevoerd, zullen u onmiddellijk vragen om over te schakelen naar een verwisselbare harde schijf in de BIOS-instellingen. In dit geval wordt het laden vanaf deze schijf gestart. U ziet een venster voor het selecteren van taalparameters, klik op de knop "Volgende" hieronder. Klik vervolgens nogmaals op "Systeemherstel", "Volgende" en selecteer tenslotte de knop "Opdrachtprompt".

Stap 2

Geef in de opdrachtregel die wordt geopend het woord regedit op en druk op de Enter-toets. Daarna ziet u de Register-editor. Klik in de lijst met secties op de map Lokal_Machine. Ga naar het menu genaamd "Bestand", selecteer daarin "Uploaden".

Stap 3

Navigeer nu naar het station waarop u uw besturingssysteem hebt geïnstalleerd (bijvoorbeeld station C). Open vervolgens de Windows-sectie, System32, config en System.

Stap 4

Zodra u het venster Load Registry Hive ziet, voert u een naam in voor de sleutel in het lege veld. Het kan van alles zijn en zelfs uit cijfers bestaan. Ga nu naar local_machine en setup sectienaam. Klik vervolgens op de parameter CmdLine, voer de waarde cmd.exe in en klik op OK. Doe hetzelfde met SetupType, vergeet niet om 0 in 2 te veranderen.

Stap 5

Selecteer de sectie die u hebt gemaakt en ga vervolgens opnieuw naar het bestandsmenu en selecteer de regel "Hive verwijderen". Nadat u deze bewerking hebt voltooid, verwijdert u de installatieschijf, sluit u de opdrachtregel en de register-editor zelf. Klik in het venster met herstelopties op opnieuw opstarten.

Stap 6

Nadat u de computer weer hebt ingeschakeld, verschijnt er een opdrachtpromptvenster op het scherm. Gebruik deze opdracht om het oude wachtwoord opnieuw in te stellen: net user gebruikersnaam nieuw wachtwoord (zorg ervoor dat u een spatie tussen de woorden plaatst). Bevestig de uitvoering door op de Enter-toets te drukken. U kunt het opdrachtpromptvenster sluiten en inloggen.

Populair per onderwerp