Aanmelden Bij Windows Zonder Beheerderswachtwoord

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Windows Zonder Beheerderswachtwoord
Aanmelden Bij Windows Zonder Beheerderswachtwoord

Video: Aanmelden Bij Windows Zonder Beheerderswachtwoord

Video: Aanmelden Bij Windows Zonder Beheerderswachtwoord
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Maak je geen zorgen als je die ene en enige combinatie van symbolen bent vergeten of kwijtgeraakt, zonder welke je grillige computer weigert te werken. U kunt de situatie verhelpen en inloggen door het beheerderswachtwoord opnieuw in te stellen.

Aanmelden bij Windows zonder beheerderswachtwoord
Aanmelden bij Windows zonder beheerderswachtwoord

Noodzakelijk

  • - PC met Windows-besturingssysteem geïnstalleerd;
  • - Windows-installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Start uw computer op vanaf de installatieschijf. Klik in het venster voor het selecteren van taalopties op "Volgende". Activeer in het gedeelte "Systeemherstelopties" het veld "Opdrachtprompt", voer de waarde regedit in en ga naar de Register-editor door op de knop Enter te drukken.

Stap 2

Open in het geopende venster de waarde HKEY_LOCAL_MACHINE en activeer in het menu Bestandsservice de opdracht Load Hive. Wijs naar de schijf met het geïnstalleerde besturingssysteem, ga naar het adres: WindowsSystem32configSYSTEM en open het SYSTEEM. Geef een naam aan de opstartsectie van de registercomponent en voer deze in het juiste veld in.

Stap 3

Open in het aangemaakte gedeelte CmdLine, voer de waarde van cmd.exe in en bevestig de selectie door op OK te klikken. Voer "SetupType" in, verander de waarde van 0 naar 2 en bevestig uw actie opnieuw. Selecteer de eerder gemaakte HKEY_LOCAL_MACHINE sectie in de registry branch en klik in het File menu op Unload Hive.

Stap 4

Verwijder de installatieschijf, sluit de Register-editor en sluit de opdrachtprompt. Klik in het actieve venster "Herstelopties" op de knop "Opnieuw opstarten". Nadat het is voltooid, stelt u het wachtwoord opnieuw in door de waarde in te voeren net user gebruikersnaam new_password in de geopende kolom van de opdrachtregel en bevestigt u uw keuze door op de Enter-toets te drukken.

Stap 5

Maak een nieuwe gebruikersaccount aan door net user gebruikersnaam wachtwoord / add in te typen op de opdrachtregel en op enter te drukken. Voer de gebruikersnaam van net localgroup Administrators in / voeg toe op de opdrachtregel en druk op Enter om de aangemaakte gebruiker toe te voegen aan de groep Administrators.

Stap 6

Specificeer net localgroup Gebruikers gebruikersnaam / verwijder op de opdrachtregel. Na het verwijderen van de gebruiker uit de groep met dezelfde naam, drukt u op "Enter". Sluit de opdrachtprompt en log in.

Aanbevolen: