Hoe Een Groot Lettertype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Groot Lettertype Te Verwijderen
Hoe Een Groot Lettertype Te Verwijderen

Video: Hoe Een Groot Lettertype Te Verwijderen

Video: Hoe Een Groot Lettertype Te Verwijderen
Video: Outlook lettergrootte Postvak In aanpassen 🔤| Hoe doe je dat? 🤷‍♀️ 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van lettertypen is van groot belang voor de pc-gebruiker. Het is immers het lettertype dat op het scherm wordt weergegeven dat bepaalt of de tekst leesbaar is of niet. Maar een te groot lettertype is niet altijd goed leesbaar.

Hoe een groot lettertype te verwijderen
Hoe een groot lettertype te verwijderen

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Open het document waarin u het lettertype wilt verkleinen.

Stap 2

Selecteer een tekstgedeelte om de lettergrootte te verkleinen.

Stap 3

Druk op de toetsencombinatie Ctrl + alt="Image" + Shift + <in Windows (dit is voor computers met de pc-architectuur), en voor computers met de Mac-architectuur, druk op deze toetsencombinatie: YABL-Option-Shift <. Tekst die lettertypen van verschillende Kegels bevat, zal niet uit letters van dezelfde grootte bestaan wanneer deze toetscombinatie wordt ingedrukt. Met deze methode kunt u de lettergrootte met één punt verkleinen, dat wil zeggen dat het wijzigen van de lettertypen van verschillende groottes in één stap wordt uitgevoerd.

Stap 4

Druk op de toetsen Ctrl + Shift + < op het toetsenbord in Windows (ervan uitgaande dat de computer een pc-architectuur heeft), of YABL-Shift- <voor een Mac-computer. Met deze methode kunt u de lettergrootte in de volgende stappen verkleinen: 192, 168, 144, 120, 96, 72, 60, 48, 36, 24, 18, 14, 12, 10, 9 en 7. onmogelijk zijn om de lettergrootte kleiner dan 7 te maken: elke volgende druk zal de computer laten piepen.

Aanbevolen: