Hoe Tekens Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Tekens Te Vertalen
Hoe Tekens Te Vertalen

Video: Hoe Tekens Te Vertalen

Video: Hoe Tekens Te Vertalen
Video: Vertalen: Hoe vertaal je tekst via een foto met Google Translate? | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

Sommige documenten bevatten versleutelde tekens waarvoor extra software nodig is om te lezen. Decoderingsservers zijn ook online beschikbaar.

Hoe tekens te vertalen
Hoe tekens te vertalen

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Gebruik de wijziging van de codering om de tekens van de tekst te lezen. Dit gebeurt in Microsoft Office Word of zijn tegenhanger Open Office Word. Elke keer dat u een bestand opent, selecteert u een nieuwe coderingsoptie in het dialoogvenster. Deze methode is erg lang, omdat er veel posities in de lijst staan. U kunt het beste meteen online services gebruiken of software van derden op uw computer installeren.

Stap 2

Gebruik een alternatieve methode: installeer een programma voor gegevensontsleuteling op uw computer. Er zijn maar weinig echt werkende versies van dergelijke programma's, dus probeer ze alleen te downloaden van de officiële websites van de ontwikkelaars en controleer het installatieprogramma op virussen en kwaadaardige code.

Stap 3

Nadat u het programma voor het decoderen van gegevens hebt geïnstalleerd, voert u tekst in die tekens bevat die u niet kunt lezen en configureert u het programma op basis van de aan u gegeven voorwaarden.

Stap 4

Houd er rekening mee dat om het volledige resultaat van het werk van het programma te krijgen, het vaak moet worden geregistreerd, dit komt door het gebruik van de proefversie van het programma. Om het te registreren, moet u op alle mogelijke manieren voor de licentie betalen.

Stap 5

Houd er bij het betalen via online betaling rekening mee dat u precies voor dit softwareproduct betaalt. Wees voorzichtig met de adresbalk, start eerst het virtuele toetsenbord voordat u de gegevens van uw bankkaart of virtuele rekening invoert.

Stap 6

Gebruik ook de methoden om tekens online te decoderen. Ongeveer minder effectief dan de vorige. U kunt proberen tekens in de juiste vorm in te voeren op de volgende pagina https://www.artlebedev.ru/tools/decoder/ of vergelijkbare internetbronnen.

Aanbevolen: