Windows Updaten

Inhoudsopgave:

Windows Updaten
Windows Updaten

Video: Windows Updaten

Video: Windows Updaten
Video: Windows Updates for 10 Hours 2024, Mei
Anonim

Er is geen perfectie in de wereld. Deze slogan is volledig van toepassing op software. Er verschijnen voortdurend nieuwe versies van programma's, waarin ontwikkelaars bugs oplossen, nieuwe functies toevoegen en bestaande verbeteren. In dit geval omvat de installatie van een bijgewerkte versie meestal het verwijderen van de vorige. En als dit voor individuele programma's geen probleem is, dan is deze methode zeker niet geschikt voor het besturingssysteem.

Windows updaten
Windows updaten

Noodzakelijk

Computer, Windows-besturingssysteem, basis computervaardigheden, internettoegang

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw besturingssysteem op schema te houden, is door automatisch te updaten. Om deze functie te activeren, opent u het "Configuratiescherm" in het menu "Start" en selecteert u in het geopende venster "Automatische updates". Klik erop met de linkermuisknop, activeer in het instellingenvenster dat verschijnt het item "Automatisch". Daarna worden alle door Microsoft uitgebrachte updates automatisch op de computer geïnstalleerd, uiteraard alleen als deze is verbonden met internet.

Stap 2

Als uw computer geen permanente internetverbinding heeft, of u wilt om de een of andere reden geen automatische updates activeren, dan kunt u de installatie-updatepakketten zelf downloaden van de Microsoft-website. Nadat het installatiebestand is gedownload, voert u het uit als een normale toepassing.

Stap 3

Als uw computer is verbonden met internet, kunt u een eenmalige update uitvoeren met behulp van het Windows Update-item in het menu Start. Om de update te starten, activeert u dit item en volgt u de instructies die in het venster verschijnen.

Aanbevolen: