Windows Vista Updaten

Inhoudsopgave:

Windows Vista Updaten
Windows Vista Updaten

Video: Windows Vista Updaten

Video: Windows Vista Updaten
Video: Автоматические обновления для Windows Vista в 2021 году 2024, Mei
Anonim

Met de komst van modernere en geavanceerdere versies van het besturingssysteem, moeten gebruikers mogelijk upgraden, bijvoorbeeld van Windows Vista naar Windows 7. Hiervoor is een gelicentieerde installatieschijf of een distributiekit vereist die van internet is gedownload.

Windows Vista updaten
Windows Vista updaten

instructies:

Stap 1

Bepaal welke versie van Windows u wilt installeren. Als uw computer Windows Vista Home Basic of Premium gebruikt, kunt u upgraden naar Windows 7 Premium of 7 Ultimate. Als u Windows Vista Business gebruikt, kunt u upgraden naar Windows 7 Professional of 7 Ultimate. Als uw computer Windows Vista Ultimate gebruikt, kunt u alleen upgraden naar Windows 7 Ultimate. Koop een in aanmerking komend exemplaar van Windows 7.

Stap 2

Zet uw computer aan en maak verbinding met internet. Het installatieprogramma van Windows 7 Upgrade zal internet gebruiken om updates op te halen tijdens het installatieproces. Maar zelfs als u geen toegang tot het netwerk hebt, zal de installatie van Windows 7 werken, maar u vragen om de juiste updates te downloaden wanneer deze is voltooid.

Stap 3

Plaats de installatieschijf in uw diskettestation of dubbelklik op het uitvoerbare installatiebestand als u Windows 7 van internet hebt gedownload. Bereid uw Windows-productlicentiesleutel voor. Het is een code van 25 cijfers en wordt aangegeven op de doos met de gelicentieerde schijf of in het tekstbestand dat bij het installatieprogramma is gevoegd.

Stap 4

Klik op de knop Nu installeren zodra het installatiebestand start. Als uw computer is verbonden met internet, selecteert u Belangrijke updates ophalen om te installeren. Bekijk de verstrekte informatie, selecteer "Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst" en ga verder naar het volgende scherm. Selecteer Bijwerken als het installatietype en klik vervolgens op Installeren. Schakel uw computer niet uit tijdens de installatie. Het wordt automatisch uitgevoerd en na voltooiing wordt de computer opnieuw opgestart.

Aanbevolen: