Moet Ik Windows Updaten?

Moet Ik Windows Updaten?
Moet Ik Windows Updaten?

Video: Moet Ik Windows Updaten?

Video: Moet Ik Windows Updaten?
Video: How To Turn Windows Update Service On Or Off In Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Elk besturingssysteem van de Windows-serie, inclusief de nieuwste Windows 7, biedt de mogelijkheid om automatisch te updaten, maar veel gebruikers vragen zich af of dit echt nodig is. Deze service wordt meestal op de achtergrond uitgevoerd en downloadt een kritieke Windows-update voor een bepaalde versie. Op basis van jarenlange ervaring kunnen we echter concluderen dat het het systeem zwaar belast en een stabiele verbinding met internet vereist. Daarom moet u uitzoeken hoe noodzakelijk een dergelijke update is en of deze überhaupt nodig is.

Moet ik Windows updaten?
Moet ik Windows updaten?

Ten eerste moet er rekening mee worden gehouden dat de update alleen beschikbaar is als een gelicentieerde versie van het besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd. Anders is het aan u om te beslissen of u naar updates wilt zoeken en in hoeverre deze uw systeem zullen helpen werken. Als u goede software hebt aangeschaft, moet u onthouden in welke gevallen automatische updates nodig zijn.

Onder hen zijn de volgende:

- uw computer is een server;

- Service Pack versie 2 of lager is op de computer geïnstalleerd;

- sommige apparatuur werkt niet meer;

- u gebruikt Internet Explorer versie 8 of lager.

In het geval dat uw pc een zwakke processor heeft, maar alle apparatuur correct werkt en u ook beperkt wordt door beperkt verkeer, wordt het niet aanbevolen om het besturingssysteem bij te werken, aangezien het kan stoppen met werken zoals het was vóór de update.

Bovendien kunnen frequente reparaties nieuwe bugs aan het systeem toevoegen, en sommige ervan zijn mogelijk niet compatibel met de specificaties van uw computer. Als u Automatische updates wilt uitschakelen, gaat u naar Eigenschappen voor Mijn computer en zoekt u het tabblad Automatische updates. Selecteer Uitschakelen en klik op Toepassen.

Maar zelfs daarna blijft de service werken, dus nu moet je naar het "Configuratiescherm" van je computer gaan om het updatesysteem volledig uit te schakelen. Om dit te doen, selecteert u in het "Configuratiescherm" het item "Fabrikant en service", waar u de sectie "Administratie" vindt. Er is hier een item "Services", dat wordt geopend en u moet "Automatische update" vinden. Klik met de rechtermuisknop op deze service en selecteer Uitschakelen om de service te stoppen. Als u Windows opnieuw installeert, moet u deze procedure opnieuw herhalen.

Aanbevolen: