Hoe Avi . Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Avi . Te Openen
Hoe Avi . Te Openen

Video: Hoe Avi . Te Openen

Video: Hoe Avi . Te Openen
Video: Automatische Achterklep Seat Leon.avi 2024, Mei
Anonim

Nadat u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd of een nieuwe computer hebt gekocht om films en video's in avi-indeling te bekijken, moet u de juiste software, codecs genaamd, installeren. Voor videoweergave van hoge kwaliteit kunt u ook extra spelers installeren.

Hoe avi. te openen
Hoe avi. te openen

instructies:

Stap 1

Aanvankelijk ondersteunt het Windows-besturingssysteem het afspelen van avi-videobestanden niet. Om ze te spelen, moet je het K-Lite Codecs Pack downloaden. Hiermee kunt u de gewenste video afspelen in het venster van het standaardsysteem Windows Media Player.

Stap 2

Open uw browser en ga naar de officiële website van de codec-ontwikkelaar en selecteer vervolgens het gedeelte Downloads in de bovenste balk van de pagina. Selecteer in de lijst die verschijnt de versie van het programma die het beste bij u past. Voor de meeste gebruikers is de installatie van het basispakket, dat het hulpprogramma avi-herkenning bevat, geschikt. Wacht tot het downloaden van het document is voltooid, voer vervolgens het gedownloade bestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma.

Stap 3

Tijdens de codec-installatieprocedure kunt u ook de multifunctionele Media Player Classic installeren, die als alternatief voor de standaard Windows Media kan worden gebruikt. Deze speler kan met verschillende ondertitels en audiotracks werken, evenals afspeelinstellingen maken en audioparameters wijzigen.

Stap 4

Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op en probeert u uw avi-bestand af te spelen. Als de installatie is gelukt, wordt de video weergegeven.

Stap 5

Zonder een extra pakket codecs te installeren, kunt u een speler installeren met avi-ondersteuning ingeschakeld. Onder dergelijke programma's kunnen we de multifunctionele VLC-speler opmerken, die bijna elke bewerking voor het bekijken van video kan uitvoeren. De automatische installatie bevat codecs voor avi en daarom hoeft u geen extra pakketten te installeren. Download deze speler van de officiële website van de ontwikkelaar, installeer hem en klik vervolgens op je filmbestand en ga naar het menu "Openen met" - VLC Media Player.

Aanbevolen: