Hoe Vob-bestanden Te Lijmen

Inhoudsopgave:

Hoe Vob-bestanden Te Lijmen
Hoe Vob-bestanden Te Lijmen

Video: Hoe Vob-bestanden Te Lijmen

Video: Hoe Vob-bestanden Te Lijmen
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, Mei
Anonim

In de situatie waarin het nodig is om meerdere videobestanden in één te combineren, wordt het aanbevolen om speciale programma's te gebruiken die zijn gemaakt om met bepaalde soorten bestanden te werken. Soms heeft u meerdere hulpprogramma's tegelijk nodig om de taak uit te voeren.

Hoe vob-bestanden te lijmen
Hoe vob-bestanden te lijmen

Noodzakelijk

  • - Totale video-omzetter;
  • - Adobe Premiere.

instructies:

Stap 1

In het geval dat u vob-bestanden moet samenvoegen, raden we u aan de volgende twee programma's te gebruiken: Total Video Converter en Adobe Premiere. Download softwareversies die geschikt zijn voor uw besturingssysteem en installeer deze.

Stap 2

Als u het uiteindelijke bestandsformaat van tevoren moet wijzigen, start u Total Video Converter. Open het menu Bestand en selecteer Toevoegen. Specificeer het pad naar het vereiste vob-bestand. Klik op de knop Formaat wijzigen. Kies uit de voorgestelde opties degene die het beste bij u past.

Stap 3

Klik op de knop "Converteren". Geef de map op waar het uiteindelijke bestand van het vereiste formaat zal worden geplaatst. Herhaal dit algoritme om het formaat van de rest van de vob-bestanden te wijzigen. Nadat alle videofragmenten zijn geconverteerd, kunnen de originele bestanden worden verwijderd.

Stap 4

Start nu het Adobe Premiere-programma. In feite heeft dit hulpprogramma geweldige mogelijkheden, zoals: het bestandstype wijzigen, de afspeelsnelheid wijzigen, speciale effecten toevoegen, de kwaliteit van het videobeeld verbeteren. Open het menu Bestand. Selecteer "Toevoegen".

Stap 5

Geef de groep bestanden op die u wilt lijmen. Om de bestanden in een bepaalde volgorde samen te voegen, wordt aanbevolen om één videofragment toe te voegen in de volgorde waarin ze na het samenvoegen zouden moeten zijn.

Stap 6

Een visuele weergave van videofragmenten verschijnt onderaan het werkvenster van het programma. Voeg indien nodig specifieke effecten toe aan de gewenste delen van de videotracks. Druk na het voltooien van de bewerkingen op de toetsencombinatie Ctrl + S. Geef in het menu dat verschijnt de naam op van het toekomstige bestand en de map waarin het zal worden opgeslagen. Wacht tot het proces van het samenvoegen van vob-bestanden is voltooid.

Aanbevolen: