Hoe Update 1c . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Update 1c . Te Installeren
Hoe Update 1c . Te Installeren

Video: Hoe Update 1c . Te Installeren

Video: Hoe Update 1c . Te Installeren
Video: HOW TO UPDATE / UPGRADE TV SOFTWARE - TV FIRMWARE UPDATE 2024, Mei
Anonim

Om het 1C: Enterprise-softwarepakket bij te werken, hoeft u geen programmeurs te bellen, het is voldoende om een cd met de juiste updates te hebben. Zelfinstallatie kan echter alleen worden uitgevoerd op een niet-geconfigureerde basis.

Hoe update 1c. te installeren
Hoe update 1c. te installeren

instructies:

Stap 1

Plaats de update-cd in uw drive, deze cd bevat meestal twee mappen: setup (normale installatie van een nieuwe versie van het programma) en uptsetup (update van de bestaande versie van het programma). Open de map updsetup en voer het programma uit door te dubbelklikken op het pictogram setup.exe.

Stap 2

Klik op de knop Volgende in het welkomstvenster. Het programma zal u vragen om een sjabloonmap te selecteren waarin u de bijbehorende bestanden wilt installeren. De waarde van dit veld mag niet worden gewijzigd, het programma zoekt automatisch naar updates. Klik volgende.

Schakel in het volgende venster het selectievakje "Beschrijving openen" uit en klik op de knop "Voltooien".

Stap 3

Voer het 1C-programma uit in de configuratormodus. Selecteer in het menu "Configuratie" "Configuratie openen", een venster met beschikbare configuraties wordt geopend.

Stap 4

Open opnieuw het menu "Configuratie", selecteer in het item "Ondersteuning" "Configuratie bijwerken".

Selecteer in het geopende venster "Configuratie-update" het keuzerondje "Zoeken naar beschikbare updates" en klik op de knop "Volgende". Selecteer in het volgende venster de paden waarlangs de zoekopdracht zal worden uitgevoerd en klik op "Volgende". Selecteer in de lijst met gevonden updates de optie met het hoofdnummer en het woord "update" tussen haakjes, klik op "Voltooien".

Stap 5

Er verschijnt een venster met een beschrijving van de te installeren update, klik op de knop "Doorgaan met updaten". Druk vervolgens op de OK-knop, de analyse van de structuur van de beschikbare informatie kan behoorlijk lang duren, wacht een paar minuten. Als u de nieuwste release installeert, antwoord dan "Ja" op de vraag "Update databaseconfiguratie", als u een tussentijdse release installeert, antwoord dan "Nee" en ga verder met upgraden (herhaal stap 4 voor volgende tussentijdse releases).

Stap 6

Voor de laatste update van de infobase, start 1C: Enterprise.

Aanbevolen: