Hoe Een Database Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Database Te Openen
Hoe Een Database Te Openen

Video: Hoe Een Database Te Openen

Video: Hoe Een Database Te Openen
Video: Access 2010 - 04 Een database openen 2024, Mei
Anonim

Het openen van een Microsoft Office Access 2007-database kan zowel vanuit Windows Verkenner als vanuit de applicatie zelf worden uitgevoerd. Het gelijktijdig openen van meerdere databases is toegestaan. De aanbevolen actie is om een snelkoppeling op het bureaublad te maken om de openingsprocedure te vereenvoudigen.

Hoe een database te openen
Hoe een database te openen

Noodzakelijk

Microsoft Office Access 2007

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Alle programma's" om de bewerking uit te voeren van het openen van een bestaande database van Microsoft Office Access met behulp van het programma "Windows Verkenner".

Stap 2

Wijs naar "Windows Verkenner" en voer het programma uit.

Stap 3

Zoek de map of schijf met de database die moet worden geopend en dubbelklik op het gewenste object om het te openen.

Stap 4

Keer terug naar het menu Alle programma's en start Microsoft Office Access om de vereiste database te openen met de toepassing zelf.

Stap 5

Vouw Microsoft Office uit en kies Openen.

Stap 6

Geef het pad op naar de map met de bestaande applicatiedatabase die moet worden geopend in het veld "Map" en selecteer de gewenste.

Stap 7

Dubbelklik met de muis om de geselecteerde database met standaardparameters te openen, of gebruik de knop "Openen" om andere gebruikers toegang te geven tot de vereiste database.

Stap 8

Roep het servicemenu van de opdracht "Openen" op door op de pijl naast de opdrachtknop te klikken en selecteer het item "Openen om te lezen" om de toegang tot de database aan andere gebruikers te weigeren, of gebruik het item "Exclusieve toegang".

Stap 9

Start een ander Microsoft Office Access-venster om tegelijkertijd de volgende vereiste database te openen. Het aantal mogelijke geopende vensters wordt bepaald door de eigenschappen van het systeem dat wordt gebruikt en de hoeveelheid beschikbaar geheugen.

Stap 10

Definieer de geopende database om de snelkoppeling op het bureaublad te maken en rangschik alle geopende vensters om toegang te krijgen tot het bureaublad van de computer.

Stap 11

Selecteer het object om een snelkoppeling te maken in het navigatiedeelvenster en sleep het naar het bureaublad.

Aanbevolen: