Vind Recente Documenten

Inhoudsopgave:

Vind Recente Documenten
Vind Recente Documenten

Video: Vind Recente Documenten

Video: Vind Recente Documenten
Video: How to Recover Unsaved Word File in MS Word 2007-2019 (100% Works) 2024, Maart
Anonim

De map Recente documenten in het Windows-besturingssysteem geeft een lijst weer met de meest recent bekeken bestanden. Standaard wordt deze map niet weergegeven in Windows. Maar voor het gemak van het openen van veelgebruikte bestanden, kunt u instellen dat deze direct in het menu Start wordt weergegeven in de vorm van een pop-uplijst.

Vind recente documenten
Vind recente documenten

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, opent u de taakbalk en vindt u de knop "Start" aan de linkerkant. Klik eenmaal met de rechtermuisknop op deze knop.

Stap 2

In het actiemenu dat verschijnt, klik je eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Eigenschappen". Daarna ziet u een venster met de eigenschappen van de taakbalk en het menu Start.

Stap 3

Activeer in het geopende venster het tabblad "Menu Start" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken.

Stap 4

Klik vervolgens op de knop "Aanpassen", die zich tegenover de lijn met de geselecteerde stijl van het menu "Start" bevindt. Dit opent een venster met menu-instellingen.

Stap 5

Activeer in dit venster het tabblad "Geavanceerd". Het bevat drie blokken met instellingen.

Stap 6

Vink in het laatste blok "Recente documenten" het vakje aan naast de regel "Een lijst met recent gebruikte documenten weergeven". Klik vervolgens op de knop "OK" onderaan het venster.

Stap 7

Daarna wordt de lijst met recente documenten weergegeven wanneer u de cursor over de regel "Recente documenten" beweegt, die zich in het menu "Start" bevindt.

Aanbevolen: